A Riot engedett a közösségnek: olcsóbbak lesznek a Pajama/Eclipse skinek!

A Riot engedett a közösségnek: olcsóbbak lesznek a Pajama/Eclipse skinek!

A Riot úgy tűnik belátta, hogy kicsit túllőttek a célon, ezért enyhítenek az árakon.

Tegnap jelentettek több új skint is, amik igazából nem is voltak annyira újak. Természetesen a pizsama témájú kinézetekre gondolunk, amiket Lulu, Lux, Ezreal, Miss Fortune és Soraka kaptak. Ha esetleg lemaradtál volna róluk, akkor alább olvashatsz róluk bővebben, illetve meg is csodálhatod őket képen és videón.

A K/DA után mintha elfogyott volna a kreativitás, íme a pizsamás skinek

Untuk már a sci-fi skineket és valami mást szerettünk volna, megkaptuk.

Sokan fel voltak háborodva, hogy ez így "lopás", mivel gyakorlatilag meglévő skineket dolgoztak át első ránézésre, illetve Leona is ugyanaz a karakter, igaz más képességhatásokkal, de az alapot ugyanaz adja. Hasonló kicsit, mint a kettős Blitzcrank kinézet, de mégis. Ez a vélemény egyébként úgy érkezett, hogy a Riot eredetileg is a kiadott skineknél meghatározta, hogy amennyiben rendelkezünk az eredeti Star Guardian változattal, akkor 30% kedvezményt kapunk az újra. Végül a Riot fórumain az egyik Rioter írt egy posztot.

"Üdv mindenkinek!

Miután átolvastuk és átértékeltük az észrevételeiteket, beszélgettünk egyet a csapattal és arra a döntésre jutottunk, hogy módosítani fogjuk az árakat. 

A PBE mindig is egy fórum volt, ahol mi reagálhatunk a ti észrevételeitekre. Ez különösen fontos, amikor új terméket vezetünk be. Nagyon sokat gondolkoztunk a 30%-os kedvezményen: játékosokkal tartottunk megbeszéléseket, dolgoztunk a számokkal, megnéztük a belefektetett munkát és energiát. Továbbra is hiszünk ezeknek a kinézeteknek az értékében. Ettől függetlenül, megértettük, amit panaszoltatok: a 30% nem kelt túl jó érzést, ezért megváltoztatjuk.

Mindkét Eclipse Leona, valamint az összes Pizsama skin változat 45%-kal lesz olcsóbb, ha már rendelkezünk a másik felével. Tehát, ha megvan az Eclipse Leona, a másik már csak 1001 RP-be fog kerülni, a kettő együtt összesen 2821 RP. Ha megvan valamelyik Star Guardian vagy Pajama Guardian kinézet, akkor a párja csak 742 RP-be kerül majd, 2092 a kettő együttesen.

Még egyszer köszönjük a visszajelzést, –nagyon sokat számít és értékeljük."


Így azért mégis csak barátságosabb sokkal az ajánlat és nagyjából közelít is a valósághoz. Mert ha belegondolunk, Leonánál csak az effektek mások, a karakter modellje ugyanaz, így majdnem fél értékű a második kinézet, meg a Star/Pajama Guardiannél olyan, mintha csak beesteledett volna, a karakter ugyanaz, csak lefekvéshez készülünk már. 

A kezdeti lépéssel mi sem értettünk egyet, –az viszont kifejezetten pozitív, hogy még mindig ennyire figyel a Riot Games a közösségére és játékosaira, mindezt még időben. Senki nem károsodott, hiszen a kinézetek még nem elérhetőek az élő szervereken.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!