Bondik elhagyja a HR-t, de a szervezet szerint biztos, hogy nem Hobbit váltja

Bondik elhagyja a HR-t, de a szervezet szerint biztos, hogy nem Hobbit váltja

A Hellraisers szerint viszont ez nem igaz, így kíváncsian várjuk, hogy mi lesz a vége a történetnek.

A VPesports oldalán és a HLTV-én is megjelent neL pletykacikke, ahol azt taglalták, hogy Hobbit lehet a HR legújabb játékosa méghozzá Bondik helyett. Ritkán láthatunk ilyet, de percekkel a cikkek megjelenése után a szervezet Reddit felhasználóját kezelő munkatársa egy kicsit betámadta neL-t, és az alábbiakat írta az egész történetről:

"Nem igaz, de azért szép próbálkozás volt, hogy megint magadra tereld a hype-ot. Csak ahogyan szoktad. A következő alkalommal inkább írj ránk, mielőtt pletykákat raksz ki. Lehetnek cseréink a közeljövőben (talán), de inkább várjátok meg a hivatalos híreket és csak is ránk hallgassatok.

Minden jót, Mr, HellRaisers."

Ahogy láthatjátok, a Hobbitos vonalat meg is cáfolta a HR, emellett pedig csúnyán nekimentek neL-nek is. Ettől függetlenül időközben kiderült, hogy félig igaza volt a francia újságírónak, mivel Bondik bejelentette, hogy mostantól tényleg szabadúszó.

A tények tisztába tétele után nehéz megmondani, hogy akkor ki is érkezik majd a HR-hez, de seizedtől már azt is tudjuk, hogy Hobbit biztosan elkelt. A kérdés csak az, hogy hová. A HR közösségi médiáit kezelő személye nem írhatott hazugságot, mert az igencsak elrontaná a szervezet felépített presztizsét. STYKO ugyebár már nem jöhet szóba, de rengeteg fiatal tehetséget vagy CIS játékost felvehetne a HR, így mi sem szeretnénk tippelni, mielőtt Mr. HellRaisers leordibálja a fejünket. Ez ezúttal jogosan történt, de ők is kezelhették volna kicsit szolidabban ezt a témát. A közeljövőben szinte biztosan érkezik majd bejelentés, –amit természetesen nálunk is olvashattok majd–, és megtudhatjuk, hogy ki lesz Bence új csapattársa.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!