A Na'Vi idén hivatalosan is az ellentétek csapata

A Na'Vi idén hivatalosan is az ellentétek csapata

K/D alapján náluk van a világ legjobb –és a szinte leggyengébb– játékosa is.

A tegnapi nap folyamán az IEM Chicago véget ért a Na'Vi számára, hiszen először az eUnited-tól, majd a BiG-től is könnyedén kikaptak. Az amerikai torna most tényleg nem volt igazi a csapatnak, de egy bizonyos statisztikára tökéletes volt. S1mple ugyanis a szokásos elképesztő formájában játszott és addig növelte a K/D-jét idén, hogy elérte a +1000-es álomhatárt. Ez még nem igazán lenne elég egy egész cikkhez, de a nagy tornákon résztvevő játékosok statisztikáit szemügyre véve észrevehettünk egy igen érdekes tényt; A Na'Vi-ban játszik szinte a top csapatok két legjobb és legrosszabb játékosa is, ha csak a K/D-t nézzük.

Az első helyen, 1004-es K/D-vel tehát s1mple helyezkedik el, míg a hatodik helyen electronic-ot találjuk, aki idén élete legjobb évét futja, lassan közelít a +500-as K/D-hez, ami még meg is lehet neki, emellett pedig 1,18-as ratinggel feszít átlagban. Ezek alapján a Na'Vi-nak lehetne a legnagyobb tűzereje, de ahogy megnézzük a lista alját, megint csak az ukrán szervezet egyik játékosa, név szerint zeus néz velünk farkasszemet, aki 339 alkalommal többször halt meg, minthogy gyilkosságot hozott volna a csapatnak. Természetesen a lista alján jó pár irányító vagy támogató játékos található, csak a K/D alapján pedig nem mondhatjuk ki, hogy valaki jó játékos vagy sem, de az ilyen éles ellentéteknél már valami biztos van a háttérben. Alulról a 8-ik helyen még mindig mínuszos K/D-ben helyezkedik el Edward, akinek kereken 1.00-ás ratingje van és 98 alkalommal halt meg többször, minthogy fragelt volna. A mérleg tökéletes kiegyenlítője flamie, aki szinte pontosan eltalálta a lista origóját a maga +121-es K/D arányával.

A csapat teljesítménye hűen tükrözi a játékosokét, hisz néha a döntőig menetelnek (vagy éppen meg is nyerik a versenyt), de olykor már az első körben kiesnek s1mple-ék. Kimondhatjuk tehát, hogy a Na'Vi tényleg szereti a végleteket, de kérdés, hogy electronic és s1mple meddig érzi jól magát egy ilyen környezetben. A hirtelen váltásokkal viszont vigyázni kell: könnyen előfordulhat, hogy éppen Edward és Zeus mártír play-ei szerzik a rengeteget fraget a két fiatal tehetségnek. Ez talán sosem fogjuk megtudni, de az tény, hogy a Na'Vi sorsa már nem s1mple-ön és electronic-on múlik!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!