Hirdetés

Egy fura build, ami nem is annyira fura: esszenciamartalóc Riven

Heldeus | 18/11/08 15:53
Cikk mentése

Elsőre elég öngólnak hangzik, mivel Riven nem használ manát, de az előnye sokkal több, mint a "hátránya".

Hirdetés

Előfordul, hogy egy-egy buildet már kopásig használtunk kedvenc karakterünkre, és valami újra vágynánk. Szerencsére a LoL pontosan az a játék, ahol ezt megtehetjük, elvégre a karakterek rengeteg rúnával és tárggyal jól tudnak működni. Hangsúlyozom, jól. Nem lehet minden build a legjobb, sok hősnél megesik, hogy egy adott patch-ben van hozzá egy kimagaslóan jó összeállítás, a többi pedig csak a közelébe érhet maximum.

Mutatunk egy Lissandra buildet, ami megrengeti a szurdokot

A világbajnokságon Licorice is bemutatta már a C9 színeiben.

Most itt van Rivenre egy olyan építés, ami elsőre tényleg őrültségnek hangzik, elvégre Riven nem használ manát, de nem is a tárgy ezen tulajdonságát akarjuk vele megfogni. Az Esszenciamartalóccal szerelt Riven lényege a folyamatos képesség spamelés, ezáltal pedig a nagyobb sebzés kiosztás.

A felszerelésA tárgyak és a rúnák a fenti képen láthatóak, Idézői képesség tekintetében a Flash és az Ignite kombója ajánlott, míg kezdőtárgynak a klasszikus Hosszúkard + 3 poti lesz a nyerő.

Miért működik?

Az Esszenciamartalóc passzívján van a hangsúly, ami remekül működik Riven saját passzívjával a 6. szint meglépése után. A végső képesség használata után az Esszenciamartalóc 20%-kal csökkenti az ultin kívül mindegyik varázslat töltési idejét, továbbá 50%-kal megnöveli a támadási sebességünket. Mivel Riven kombója és sebzésének jó része a passzívjával feltöltött alaptámadásokra épül, így ennél tökéletesebben nem is lehetne összhangban egymással a két dolog.

Ezt az egészet továbbfokozza a Stromrazor passzívja, amire egy újabb lapáttal tesz rá a Conqueror rúna. Bárhonnan is nézzük extra sebzés, extra sebzés hátán.

Lehetséges buktatók

Ez a build tényleg Riven passzívjára épül, így az igazi sebzés akk or jön ki belőle, ha a Q különböző fázisai között használod az alaptámadásaidat. Amennyiben ez elmarad, az összeállítás alappillérei rogynak össze. Ezenfelül leginkább tankos hősök ellen használható megfelelően, olyan burst hősök ellen, mint Irelia, könnyen megfordulhat a helyzet.

Összességében ez a Riven kiváló szórakozást nyújt, és valós megoldás lehet a komoly tankok ellen, más, nagy sebzésű hősök azonban könnyen beleköphetnek a levesünkbe!

Ti milyen különleges builddel álltatok már elő?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Hirdetés
A hozzászólás nincs engedélyezve
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?