Hirdetés

Egy kiváló kezdeményezés: fegyverszünet a gyerekekért!

Scheff | 18/11/08 11:14
Cikk mentése

Idén is csatlakozik a háborúk gyermekeinek megsegítésére irányuló kampányhoz a Wargaming.

Hirdetés

A Wargaming idén is partnerségbe lépett a War Child nevű jótékonysági szervezettel, melynek fő célja, hogy segítséget nyújtson a világ háborús övezeteiben élő gyermekei számára. November 8-a és november 15-e között keressétek a Premium Shopban a War Child speciális ajánlatot, amiért cserébe egy emblémát és egy különleges álcafestést kaptok, –és természetesen minden elköltött forinttal a jó ügyet támogatjátok.

Miről is szól mindez?

A valódi háború borzalmai a gyerekeket sem kíméli. Gondoljatok csak a árván maradottakra, a hajléktalanná válókra, a gyerekkatonákra, azokra a fiatalokra, akiket bebörtönöztek, és azokra a lányokra, akik könnyen erőszak áldozataivá válhatnak. A War Childnak azokban az országokban vannak csapatai, ahol a háború az úr, és a segítségnyújtás kiterjed a gyerekvédelemre, az oktatásra, a családok támogatására és a fiatal felnőttek számára olyan tudás átadására, hogy később a saját lábukon is képesek legyenek megállni.

Aktiváld a War Child alkalmából kapott bónuszkódot!

A jótékonysági eseményen túl a következő lépéseknek eleget téve 1 nap prémium fiókot kaptok:

  1. Aktiváld a World of Tanks hivatalos oldalán a bónuszkódot: 111111
  2. Jelentkezz be a játékba vasárnap 11:11 és 11:30 között.

A kódot november 8-ától aktiválhatod, de a prémium napot csak akkor kapod meg, ha a második pontban szereplő időintervallumban bejelentkezel a játékba. A kezdeményezés továbbra is dicséretes, ezért arra bátorítanánk mindenkit, hogy ahogy teheti, csatlakozzon a jótékonysági programhoz, –már csak azért is, mert november 11-én ünnepeljük az I. világháború végének századik évfordulóját.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Hirdetés
A hozzászólás nincs engedélyezve
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?