KennyS nem írta alá a kisebb fizetésről szóló szerződést, ellenkezőleg csapattársaival

KennyS nem írta alá a kisebb fizetésről szóló szerződést, ellenkezőleg csapattársaival

A G2 Esports új szerződést kínált fel játékosainak, a CS:GO csapatból egyedül Kenny "kennyS" Schrub nem írt még alá.

Nehéz megítélni jelenleg a G2 csapatát. Az új felállás első nagy versenye a londoni FACEIT Major volt, ahol nem sikerült a rájátszásba jutniuk és különösebben szép játékot sem mutattak. Aztán jött az ESL One New York 2018, ahol jól kezdtek az irányítói gondokkal küzdő FaZe-zel szemben, de az NRG és a Liquid állította akadályt már nem sikerült megugraniuk. A héten elkezdődtek az ESL Pro League 8. szezonjának mérkőzései is, ahol szintén felemás mérleggel áll a csapat. A CS:GO legnagyobb online ligájában ugye Bo2-es rendszer van (kivéve majd a döntők hetében), a mousesports-tól csúnya vereséget kaptak, míg a FaZe, a Heroic és a Space Soldiers ellen is, egy-egy pályát sikerült csak megnyerniük. Általánosságban elmondhatjuk, hogy sok hibával játszik a csapat, és mintha a kommunikáció és a tejes csapatösszhang sincs meg a franciáknál. 

A vpesports.com most érdekes információkkal állt elő a csapatot illetően. A forrására hivatkozva tudni véli, hogy még a FACEIT Major alatt a G2 a februárban lejáró jelenlegi szerződést meghosszabbítva új, 2020 végéig tartó együttműködést ajánlott fel a játékosainak –nem csak CS:GO-ban– amit a shox, Ex6Tenz, SmithZz, bodyy négyes már alá is írt, ellentétben a franciák AWP-s játékosával. A forrás tudni véli azt is, hogy az új szerződés –bár alacsonyabb fizetést–, de jóval erősebben bebiztosított munkát kínál a G2 versenyzőinek. Azt, hogy kennyS mit nehezményez esetleg –vagy egyáltalán miről tárgyal még a szervezettel– nem tudjuk, de az biztos, hogy a fiatal francia szerződése 2019 februárig tart, azután pedig igazolható lesz bárki számára. 

Vajon csak valami apró részletről tárgyal még KennyS és a csapat, vagy esetleg az is benne van a pakliban, hogy a francia AWP-s legenda más csapatok felé nézelődne? Kommentekben írjátok meg szerintetek mi lehet a háttérben, –vagy akár azt is, hogy hol tudnátok elképzelni KennyS-t a jövőben.

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Borítókép és kép: HLTV.org

Kövess Minket!