S1mple az FPL nyereményét ezúttal is jótékonyságra fordította

S1mple az FPL nyereményét ezúttal is jótékonyságra fordította

Nem mindenki áll jól a bajusz, s1mple is úgy gondolta, hogy inkább adománnyal járul hozzá a Movemberhez.

Bizony, egy újabb s1mple cikk, csakhogy ezúttal nem a megszokott témában. Aki CS:GO-t játszik (vagy csak néz bármilyen szinten), egyszerűen nem mehet el szó nélkül s1mple mellett. Szinte minden hétre jut valami hír róla, egy újabb győzelem, egy újabb MVP medál, egy interjú amiből egy visszafogott, szerény srác képe rajzolódik ki előttünk. Ezúttal más a helyzet, és kivételesen nem egy újabb +30-as K/D-ről vagy egy AWP-vel lehozott 1v5-ről van szó.

Szerencsére már itthon is meg tudta vetni lábát a Movember mozgalom, ami egyfajta felhívás, egy nemzetközi jótékonysági mozgalom novemberben, ami a férfiak szűrővizsgálatának fontosságára hívja fel a figyelmet. A legelterjedtebb jelképe a Movembernek a bajusz, ebben a hónapban a mozgalomban résztvevő és a rendszeres szűrővizsgálatokat támogató férfiak bajusszal hívják fel társaik figyelmét, hogy igenis törődjenek egészségükkel.

Persze van aki egész évben kacifántos arcszőrzettel rendelkezik, és van aki más módszerrel is támogatja a Movembert. Szinte minden országban aktív kampánnyal, véradással szokták reklámozni magukat a különböző Movember alapítványok, akiknek persze adományozni is lehet, az innen befolyt összeg pedig értelemszerűen az egészségügybe kerül, rákkutatásba és a férfiak egészségének megőrzésébe.

Aleksandr Kostyliev, –vagy ahogy a legtöbben ismerjük s1mple–, a teljes FPL-ből befolyó pénzét a Movember  United Kingdom szervezetnek ajánlotta fel. Nemes gesztus ez a fiatal játékostól, reméljük, hogy a CS:GO világából is egyre többen követik még idén a példáját. És ti se feledjétek kedves olvasók, Novemberben elő a bajszokkal, aki teheti az adományokkal is, de ami még fontosabb, hogy ügyeljetek magatokra. A bajusz csak egy jelkép; csak akkor vállald a mozgalom szimbólumát, ha teszel is érte, –és te magad is részt veszel szűrővizsgálatokon a saját egészséged megőrzése érdekében.

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!