Mikor jön már rá a WG, hogy nem kell nekünk Minsk?

Mikor jön már rá a WG, hogy nem kell nekünk Minsk?

Nem volt elég a korábbi négy variáció, ismét módosítanak Minsken.

Minsk újradolgozott kiadása tegnap került be a szupertesztre. Egy taktikusabb pályát szeretnének kialakítani a fejlesztők, ami minden tankosztály számára élvezetes lesz. Igazság szerint ezt nem lesz nehéz abszolválni, hiszen hiába próbáltak ki négy különböző verziót, mert még a legutolsó sem hozta meg a kívánt eredményt, –különben nem nyúlnának hozzá. 

Aligha tudnánk elképzelni, hogy bárki is élvezné a játékot Minsken. Csak a jól páncélozott és jó tűzerővel rendelkező harckocsik állják meg a helyüket a pályán, –ők is egymással szemben tudnak pötyögtetni–, és a többiek gyakorlatilag kiesnek a játékból. A könnyű tankokkal nem tudsz felderíteni, a közepes tankokkal nem tudsz flankelni, a tüzérekkel alig lőhetsz rá valamire, és persze a tankvadászok sem kapnak lehetőséget arra, hogy mesterlövész módból szedegethessék a célpontok HP-ját.

A pálya alapkoncepciója rossz, ezért akárhányszor módosíthatják, mert kizárt, hogy jól megcsinálják. A galériára kattintva további képeken tekinthetitek meg a módosításokat, de mi továbbra is tartjuk magunkat ahhoz az állásponthoz, hogy mindenkinek jobb lenne, ha egyszerűen csak kivennék a játékból.

Ti élvezitek a csatákat Minsken? Létezhet olyan módosítás, amivel játszhatóvá válik a pálya?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Galéria

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.