Jól megy a dán CS:GO szekere: 10,5 milliós költségvetés emelés az Astralis és a Heroic tulajdonosánál

Jól megy a dán CS:GO szekere: 10,5 milliós költségvetés emelés az Astralis és a Heroic tulajdonosánál

A dán székhelyű RFRSH Entertainment a Heroic, az Astralis és a BLAST Pro Series tulajdonosa is egyben.

Jelenleg a dán CS:GO korát éljük, ez kétségtelen. A világelső Astralis mellett ott a szintén pokolian erős North, –de nem feledkezhetünk meg a Heroic csapatáról sem. A dán RFRSH Entertainment tulajdonában van mind az Astralis, mind a Heroic csapata, illetve a BLAST Pro Series versenyszéria is, ami legutóbb éppen Koppenhágában került megrendezésre.

A tegnapi bejelentésük szerint további 10,5 millió dollárral növekszik az éves költségvetésük, –így az elkövetkező években sokkal könnyebben tudják majd elérni mind a dán, mind a globális e-sport felé irányuló céljaikat.

"Az egyik legérdekesebb versenyszériát hoztuk létre az e-sportban és eltökélt célunk, hogy a BLAST Pro Series versenyeket világszinten tegyük olyan ismertté, mint az NBA, az UFC, a futball és az általános online filmes és egyéb szolgáltatások. Tudjuk, hogy már meghatározó szerepet töltünk be az e-sportban, és pontosan ezt az utat szeretnénk továbbra is járni."Nikolaj Nyholm, az RFRSH Entertainment ügyvezető igazgatója.

"Hatalmas lehetőséget látunk az e-sportban. Egy fiatal, de gyorsan növekvő iparág, ahol egy olyan profi szervezet, mint amilyen az RFRSH Entertainment is világvezető szervezet lehet az ágazatban" - olvasható Erik Balck, a Dán Növekedési Alap befektetési igazgatójának közleményében.

Kíváncsian várom, hogy a bőkezű költségvetés emelésnek köszönhetően, hogyan tud majd ennél is tovább fejlődni akár a két csapat, az Astralis és a Heroic, illetve a BLAST Pro Series rendezvények is. A legutóbbi koppenhágai BLAST Pro versenyről készült, a legszebb pillanatokat összefoglaló videót itt nézhetitek meg:

Nézd meg HLTVorg BLAST Pro Series Copenhagen 2018 highlights című tartalmát a twitch.tv weboldalon

 KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!