Bestiák és Óriások: top legend Midrange Hunter 5000 dust alatt

Bestiák és Óriások: top legend Midrange Hunter 5000 dust alatt

A Midrange Beast Hunterek között Casie változata most a legerősebb. Bemutatjuk a német profi top legend pakliját!

Amióta létezik a Hearthstone, azóta szelídíti meg Rexxar a vadállatokat. A Midrange Beast Hunter különböző változatai az évek során mindig más arcát mutatták az öreg Vadásznak, de az alapok gyakorlatilag annyira biztosak, mint az, hogy a Blizzard minden kiegészítőhöz Pre-Release csomagot ad ki. A német profi játékos, Casie megmutatta, hogy egy kicsit átalakított Midrange Hunterrel is top legendbe lehet mászni kellő kitartással, játéktudással és egy kis szerencsével. Nézzük meg, hogy miből áll össze a Midrange Hunter legerősebb variációja!

Casie’s Legend #29 Midrange Hunter

 

Kód: AAECAR8ElwjTzQKG0wKA8wINjQHTAagCtQPrB9sJ7QmOwwLXzQLd0gLh4wKL5QLq5gIA

Mindössze 4800 dustból már össze lehet rakni a paklit. Az olcsó Beastek és Classic, vagy Basiec szettes kártyák miatt, tulajdonképpen alig kell legyártani néhány lapot, ami eddig kimaradhatott a gyűjteményünkből.

 chat

A Midrange paklik stratégiája ennél a változatnál is viszonylag egyszerű. A lassú Combo / Control paklik ellen minél gyorsabban el kell árasztani az asztalt az olcsó lényekkel és Beast szinergiákkal, –majd bízni benne, hogy a Deathstalker Rexxar időben a kezünkbe kerül és nem kell aggódni amiatt, hogy esetleg kifogynánk az erőforrásokból. Aggro ellen kicsit nehezebb a feladat, mert a Hunter nem rendelkezik igazán hatékony területi sebzésekkel. Ezért nagy szükség van a sok életerős Mole-ra, a Candleshotra, a Plated Beetle-re és a Crackling Razormaw-ra, hogy tartani tudjuk a lépést az ellenfeleinkkel. Gyors paklik ellen továbbá a Sea Gianteket is kiválóan lehet kombózni az Unleash the Hounds-ból kapott vérebekkel, de a kezdőkézbe ne ezeket a lapokat keressük elsősorban.

Nem Casie találta fel ezt a legenden belül is hatékony változatot, hanem mindössze annyit csinált, hogy fogta az amerikai deathstav_3 Midrange Hunter pakliját és a saját stílusára alakította.

Érdemes próbálgatni minden metában a különböző Beastekre épülő Hunter deckeket, mert általában képesek stabilan jó teljesítményekre hosszútávon is.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!