Elképesztő kiegészítőket kap az ASUS ROG Phone

Elképesztő kiegészítőket kap az ASUS ROG Phone

Tuningolt processzor, 8 GB RAM, AMOLED kijelző és elképesztő kiegészítők: ezt tudja az ASUS ROG Phone!

A gamer mobilok családjából már korábban bemutattuk a 10 GB RAM-mal támadó Red Magic 2-t.

10 GB RAM-mal érkezik a Red Magic 2 gamer telefon

Brutálisan erős és villámgyors lesz a Nubia csúcskategóriás gamer telefonja, a Red Magic 2. Mutatjuk az eddig napvilágra került specifikációkat!

Az ASUS is ledobta a bombát a ROG Phone-nal, amihez brutális kiegészítőket szerezhetünk be, igaz ehhez mélyen a zsebünkbe kell nyúlni. De mit kapunk közel 664.000 forintért?

Először is ott van maga a készülék, amit 6 colos 2160 X 1080-as AMOLED kijelzővel, 8 GB RAM-mal, 512 GB belső memóriával és egy tuningolt 2,96 GHz-es 8 magos Snapdragon 845-ös processzorral szereltek fel. Önmagában 310.000 forintért megkapjátok, egy speciális hűtővel, két USB porttal és 3,5 mm-es jack csatlakozóval.

A kiegészítők között megtalálhatjuk a TwinView dokkolót, amivel két teljes értékű kijelzőt kezelhetünk egyszerre, vagy egy mini 4 hangszórós médiaállomássá alakíthatjuk a telefonunkat. Összeköthetjük vezetékesen és Wi-Fi-n keresztül is a televíziónkkal a ROG Phone-t, ha szeretnénk hatalmas képernyőn játszani, vagy egyéb folyamatok futtatására nagyobb kijelzőre van van szükség. A Gamevice kontrollerrel még kényelmesebben játszhatunk kedvenc játékainkkal, ugyanis analóg karokkal és gombokkal irányíthatjuk akár a karakterünket a PUBG Mobile-ban, vagy az autónkat a Real Racing 3-ban. Ha ez mind nem férne el a polcunkon akkor sem kell aggódni, mert egy eredeti Republic of Gamers bőröndben (!) érkezik házhoz az összes kiegészítő elem, ami stílusosan mutat bármelyik lakásban.

Ti fizetnétek ennyit ezért a telefonért?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!