10 GB RAM-mal érkezik a Red Magic 2 gamer telefon

10 GB RAM-mal érkezik a Red Magic 2 gamer telefon

Brutálisan erős és villámgyors lesz a Nubia csúcskategóriás gamer telefonja, a Red Magic 2. Mutatjuk az eddig napvilágra került specifikációkat!

A mobiljátékok piaca egyre nagyobb ütemben növekszik. A Fortnite, PUBG, Pokémon GO és a Clash Royale mellett még számos más cím termeli napról napra a több millió dolláros bevételt a készítőknek. Ezek futtatásához többnyire elég egy középkategóriás okostelefon, de a prémium kategóriában nem elégszenek meg ennyivel. A gamer mobilok piacára hamarosan érkezik a Red Magic 2, amiről kiderültek az első részletek!

A ZTE alá tartozó Nubia fejlesztőcsapat mert nagyot gondolni a Red Magic első szériájával. Idén április 26-án jelent az első csúcsmobiljuk és nem kellett sokat várnunk, mert hamarosan érkezik a következő változat. A Red Magic elnyerte a felhasználók tetszését, mivel brutálisan gyors és erős volt, és baráti árcédulával látták el az értékesítők.

A legújabb Red Magic 2 egészen elképesztő 10 GB RAM-mal és a csúcsmobilokban elterjedt Snapdragon 845-ös processzorral támad. Ehhez egy megfelelő hűtés is szükséges, hogy ne melegedjen túl az aprócska készülék. Lég- és vízhűtés is helyet kap a telefonban, amit azért nem hatalmas forgó ventilátorokkal kell elképzelni. Passzív módon, légbeömlőkkel és hűtőrácsokkal fogják megoldani a brutális teljesítmény kordában tartását. A hangszórókat is továbbfejlesztették a készüléken. A 3D térhatás érdekében, sztereóban fognak szólni a maximális élmény elérésének érdekében. Az utolsó nagyobb újítás a „4D touch” elnevezést kapta, –azonban a részleteket egyelőre még nem tudjuk.

Október 31-én jön a nagy leleplezés, amikor bemutatja hivatalosan is a Nubia a Red Magic 2-t.

Ti vennétek gamer telefont? 

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!