Rastakhan's Rumble: A Pyromaniacben rejlő lehetőségek

Rastakhan's Rumble: A Pyromaniacben rejlő lehetőségek

Ha nem Mage vagy, és egy random effektből a kezedbe kerül a Pyromaniac.

A Pyromaniac egyelőre felejtősnek tűnik konstruáltra, de arénában nem kis előnyt adhat egy Mage kezébe. Cikkünk azon a felvetésen alapul, hogy mi történik abban az esetben, ha a Pyromaniac egy random effekt következtében egy másik class kezében landol.

A Siphon Life, a Voidform, a Mind Spike vagy Mind Shatter, a Zap Cannon, a DIE, INSECT és az Auchenai Soulpriesttel fordított hatású Lesser Heal fegyver a Warlock, a Priest és a Warrior kezében. Ha a nevüktől és sebzésüktől eltekintünk, akkor nem sokban térnek el a Fireblasttól, -de azért jó észben tartani, hogy ez is lehetséges. Ezektől sokkal érdekesebb a Warrior Hero kártyáinak hősképességéből kinyert érték, hiszen a KABOOM! és a Bladestorm is lehetővé teszi, hogy egynél több lapot húzzunk fel általuk.

Bár közel megvalósíthatatlannak tűnik, de a Weaponized Piñata adhat Tokit, aki adhat Sir Finleyt, aki felkínálhatja választható opcióként a Fireblastot. Micsoda kombináció!

A Blizzard újra naggyá tenné az Odd Maget? Ha elég jó lapokat kap a Mage, akkor a Pyromaniac egy meghatározó elem lehet az eszköztárában?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.