Giggling nerf után még mindig pusztít: Legend #1 Quest Rogue pakli Ázsiából

Giggling nerf után még mindig pusztít: Legend #1 Quest Rogue pakli Ázsiából

Az ázsiai szerveren egészen Legend #1-ig mászott a Quest Rogue. Giggling Inventor gyengítés után is van benne élet!

A Giggling Inventor nerf két paklira volt hatalmas hatással: a Token Druid és a Quest Rogue megérezte, hogy két manával drágábban játszható már csak ki, a Boomsday Project egykoron legtöbbet használt kártyája. Ez nem jelenti azt, hogy a két változat megszűnt volna létezni, de az előfordulási arányuk visszaesett. Nézzük meg, hogyan alakult át a Quest Rogue a nerfek után!

隽永不要’s Legend #1 Quest Rogue

Kód: AAECAaIHCM0DiAX8wQKGwgKA0wLP4QLD6gLg+gILxAGcAu0CnwObBdQFhgmXwQLH0wLb4wL27AIA

A kártyák legnagyobb hányada változatlanul kötelező az összes valamirevaló Quest Rogue pakliba. A küldetés teljesítéséhez ugyanúgy kell a rengeteg bump és az olcsó lények, amik közül a védekezésre a Giggling hiányában a Wax Elemental és a Glacial Shard használható, de bekerült a pakliba egy Sap is, ami a nagyobb lényeket oldja meg olcsón. A laphúzásban kicsit romlott a teljesítménye a decknek, mivel egy Mimic Podnak van csak hely benne.

chat

A stílus örök. Ugyanúgy a cél, hogy a számunkra legkedvezőbb képességgel rendelkező kártyával csináljuk meg a Questet. Aggro és Midrange ellen a Glacial Shard élvezi a prioritást, Control és Combo paklikkal szemben a Novice Engineer folyamatos pörgetésével van a legnagyobb esélyünk a győzelemre. A Lab Recruiter eddig is egy játszható lap volt, ezúttal azonban garantált helyet kapott a deckben a Gigglingek kikerülése miatt. Ami biztos, hogy a Zola the Gorgon kifogyhatatlan erőforrásai a Valeera the Hollow Hero Powerével, a Sonya Shadowdancer brutális képessége az olcsó Charge-os lényekkel és a 4/4-es lények a küldetés teljesítése után, még mindig egyedi és megismételhetetlen "controlgyilkos" paklivá emelik a Rogue-nak ezt a változatát.

Továbbra sem kötelező azonban ezt a paklit bevinni a rengeteg Odd Paladin és Zoo Lock közé a ranked ladderre, de legenden belül, vagy rank 5 alatt, ha a csillagok állásai is kedvező, érdemes továbbra is próbálgatni a gyengébb, de még mindig eredményes Quest Rogue-t.

Ti találkoztatok mostanában ezzel a deckkel?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!