5 járműtípus, amit szívesen látnánk a PUBG havas pályáján

5 járműtípus, amit szívesen látnánk a PUBG havas pályáján

Véleményünk szerint a fejlesztők hatalmas ziccert hagynak ki, ha nem vezetnek be új járműveket a –remélhetőleg minél hamarabb érkező– csatatéren.

A PUBG havas pályájáról már több hónapja csepegnek az információk; minden egyes szivárgás csak még jobban felcsigázza a tűkön ülő játékosbázist. Legutóbb például az adatbányászok egy lehetséges új jármű nyomaira bukkantak, ami a feltételezések szerint akár egy páncélozott teherautó is lehet.

Megérkeztek a Suicide Squad skinek, ráadásul egy új jármű nyoma is felbukkant

A PUBG Corp mostanában rengeteg időt és energiát fektet a kozmetikai cuccokba.

Az adatbányászok által talált nyom minta alapján jött egy olyan ötletünk, hogy bemutatnánk nektek, mi az az 5 jármű, amit szívesen látnánk a PUBG havas pályáján. Vágjunk is bele a listába!

Motorosszán

A klasszikus motorosszánt nem hiszem, hogy bárkinek is be kellene mutatnom, vétek volna, ha a havas pályán nem helyettesítené ezekkel a motorokat a PUBG Corp. A csere alapvetően még logikus is lenne, hiszen a cég rendkívül büszke a realizmus oltárán tett áldozataira és a járművek mechanikáira (de minek? - a szerk), aztán ki akarna motorral csúszkálni a befagyott folyókon, ha ehelyett driftelhet is egy motorosszánnal? Viccet félretéve, a szán szerintünk megtörné picit az eddig elérhető kétszemélyes járművek egyhangúságát.

Lánctalpas Humwee

A High Mobility Multipurpose Wheeled Vehicle, –vagyis más néven Humwee– az amerikai fegyveres erők szárazföldi haderejének egyik alappillére. Az 1984 óta létező jármű számtalan változatban került gyártásra az évek során, az alaptípustól kezdve a páncélozott, fegyverrel felszerelten át egészen az orvosi feladatokat ellátókig. Nem meglepő tehát, hogy készült belőle lánctalpas verzió is, ami véleményünk szerint tökéletesen illene a PUBG-be, –ráadásul a fejlesztők helyében adnánk egy kis extrát az autónak egy forgatható gépágyú személyében.

Snowtrike

A téli sportok szerelmesei számára ismerős lehet az eszköz, ami tulajdonképpen egy sítalpakkal felszerelt BMX kerékpárként írható le leginkább. Jogos lehet most a kérdés, mi szükség lenne ilyesmire a PUBG-ben? Nos, a játékban található járművek igencsak nagy hanggal rendelkeznek: már messziről ki lehet szúrni, hogy egy UAZ vagy egy Buggy közeledik-e felénk. A Snowtrike-kal ilyen probléma azonban nem lenne, az viszont nagy hátránya, hogy csak lejtőkön tudnánk vele közlekedni. Mindezt mondjuk azzal simán lehetne kompenzálni, hogy használat után szimplán feltesszük a kicsikét a hátunkra.

Ripsaw

A Ripsaw eredetileg egy kis családi vállalkozás projektje volt, amit a 2001-es Dallasi autó shown mutattak be. Érdekes módon azonban felkeltette az Egyesült Államok hadseregének figyelmét. Hadászati szempontból a jármű pehelysúlyúnak számít a maga 4 tonnájával, 750 lóerős V8-as motorjának köszönhetően azonban csúcssebessége eléri a 105 km/órát. Mozgékonyságának köszönhetően remekül tudná helyettesíteni a Buggy-t, továbbá akár csak a lánctalpas Humwee-nál, itt is el tudnánk képzelni néhány beépített fegyvert.

Kutyaszán

Sokan most biztosan itt zárják be a cikket, mondván a Kutyaszán totál hülyeség, és amúgy is, minek? Nos, teljesen komolyan gondoljuk a járművet: akárcsak a Snowtrike, ez sem adna ki magából berregő hangot, és lényegesen csendesebben közlekedhetnénk a pályán. Ne feledjétek továbbá, hogy az adatbányászok szerint zord körülményekre is számíthatunk majd Vikendin, aztán a hangtalanul suhanó szán hatalmas előnyt jelentene mondjuk egy hóvihar kellős közepén. Bónuszként azt sem szabad kihagyni, hogy milyen elvetemült játékos lőne rá a kutyákra?

+1 AT-AT

Tegye fel a kezét az, aki nem próbálná ki a Galaktikus Birodalom All Terrain Armored Transport, vagyis AT-AT járművét a PUBG havas pályáján? Oké, itt már kicsit elrugaszkodtunk a valóságtól, de nem bírtuk kihagyni, hogy ne vegyük fel a Birodalom visszavágban megismert óriás lépegetőt a listánkra. Gondoljatok csak bele, egy 50 vs. 50 módban milyen epikus csatákat vívhatnánk ezek segítségével?

Ti egyébként milyen új járműnek örülnétek a havas pályán?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!