A legjobb neutral Epic lapok a Standard metában!

A legmeghatározóbb és legerősebb Epic kártyák a standard konstruált kihívásaihoz.

A Legendary lapok után rögtön az Epic besorolású lapok következnek az erőrangsorban, amik többnyire meglehetősen nagy hatással vannak az összecsapások kimenetelére, és sokszor még a legendás lényeket is a sarokba állítják. Ebben az összeállításunkban a legjobbnak ítélt neutral Epic kártyákat válogattuk ki.

A legjobb neutral Epicek standard módban

Arcane Tryant

A végszükség esetén 5 manáért leidézett 4/4-es Elemental az esetek túlnyomó többségében nulla mana költséggel a pástra kerülhet, –ráadásul duplán kijátszva elképesztő tempóelőnyt adhat. A leggyakrabban a Druidnál találkozhatunk vele, rögtön az Ultimate Infestation után.

Augmented Elekk

A Rogue paklik alapkelléke, ami duplán keveri vissza a kártyákat a pakliba. Jó szinergiát mutat a  Fal'dorei Strider, az Academic Espionage, a Lab Recruiter és az Pogo-Hopper effektjeivel. Neutrális, –azaz nyugodtan vonatkoztassatok el a Rogue-tól, és a lehetőségek tárháza kinyílik előttetek.

Carnivorous Cube

A Deathrattle paklik életben tartója, a kombinátor, a zöld zselé a homokban, –és minden jó, ami csak az eszünkbe juthat. Ha sorrendet kellene felállítani, akkor egyértelműen az első helyen lenne.

Corridor Creeper

Leginkább az Odd Paladin kezéből pottyanhat a boardra. Egy minion, ami a nerfek ellenére is játékban maradt.

Doomsayer

A kontroll deckek alapkelléke, ami ha túlél egy kört, akkor megoldja minden problémánkat. Ha Warlockkal játszunk, akkor pedig egyéb lehetőségeink is vannak képességének kiaknázására: igen, a Treachery.

Gluttonous Ooze

A 2 manás verzióhoz képest egy jóval hatékonyabb Battlecry képességet kapott, és illeszkedik az Odd paklikba is. Egy hatékony és olcsó fegyverleszedő.

Mossy Horror

A Giggling Inventor uralmával a Mossy Horror előretört, de bukásával ő is eltűnt kissé. Aggro paklik, Druid tauntok és egyéb –egyelőre ismeretlen fenyegetésre tökéletes– válaszlépés.

Skulking Geist

A tipikus jó, ha van kategória. A Druid és a Zoolock ellen hatékony igazán, de egy Odd Rogue vagy Priest se örül a kijátszásának.

Void Ripper

Zseniális lap, amit védekezésre és támadásra egyaránt lehet használni. Képessége tudást és rafináltságot igényel, emellett pedig szolid testtel rendelkezik.

Nektek hogy nézne ki a top 5 neutral Epic listátok?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!