A Coven Lissandra chroma mellett 3 tárgyhoz is hozzányúltak

A fejlesztők gőzerővel készülnek a 8.23-as frissítésre, mely számos változtatást fog tartalmazni.

A tegnapi napon lezárták a nyolcadik szezont, ezzel kapcsolatban pedig indítottunk is egy kis felmérést, hogy ki hol végezte a tavalyi szezonban. Amennyiben még nem találkoztatok volna esetleg kérdőívünkkel, az alábbi cikkben tudjátok kitölteni azt.

A nagy magyar felmérés: ki milyen rangban végzett idén? - szavazás

November 12-én véget ért a rangsorolt szezon; keressük, hogy mi a magyar átlag!

A legújabb tesztszerverre érkező frissítés igaz nem túlságosan terjedelmes, de ettől függetlenül nézzük végig, milyen újdonságokat is kaptunk. Elsősorban megérkezett a Coven Lissandra chroma kinézeteit bemutató videó.

Ezen az újdonságon kívül három tárgyhoz nyúltak még a fejlesztők, –bár némelyik tárgy meg sem fogja érezni ezt a módosítást, de vegyük őket sorra.

A Doran's Shield egyedi passzívja megváltozott: immár 30 életerőt tölt vissza 10 másodpercen keresztül, miután sebzést szenvedett el egy ellenséges hőstől, a hiányzó életerejének százalékos értéke alapján. 

width: 50%

A Guinsoo's Rageblade már több változtatást is kapott ebben a ciklusban, ezekben a korábbi, frissítésről szóló cikkeinkben olvashattok. A tegnap esti frissítés során ketté szedték a passzívját, egy Last Whisper részre, mely 6 (+0,5 / szint) értékű páncél áttörést biztosít, továbbá egy Dissolve részre, mely ugyan ezekkel az értékekkel egy kis varázsellenállás áttörést biztosít.

A Void Staff fogja a legkevésbé megérezni a változtatását, ugyanis csak az egyedi passzívját nevezték át Dissolve-ra.

Ti mit vártok legjobban az előszezon frissítései közül?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!