Az EA dolgozik az AI-n, de ezzel nem nyugtatta meg a közösséget!

Az EA dolgozik az AI-n, de ezzel nem nyugtatta meg a közösséget!

A legutóbbi patch élesedése óta még inkább megszaporodtak a negatív kritikák a játékkal kapcsolatban.

Nem rég számoltunk be arról, hogy a kiadó leszállította a legújabb frissítést a FIFA19-hez. Nem részletezném most, hogy mit is tartalmaz - alább csekkolhatjátok egyébként -, legyen elég annyi, hogy a lövéseket és a kapusokat igyekeztek finomhangolni.

A lövéseké és a kapusoké a főszerep a terjedelmes harmadik frissítésben!

Mivel a Microsoftnak és a Sonynak is jóvá kell hagynia a patcheket, mielőtt azok élesednek, -ezért PC-re már elérhető, viszont konzolokon még várni kell az újdonságokra. Általában egy héttel a kiadást követően ez meg is szokott történni.

A közösség szerint viszont nem vált be teljes egészében az update. Szögezzük azt le gyorsan, hogy mindenkinek nem is fog tudni soha megfelelni az EA, viszont nem lehet elmenni szó nélkül sokak panasza mellett, egyesek túl egyszerűnek tartják a góllövést, mások mégis az AI védekezés erősségét teszik szóvá.

Corey Andress az EA Sports egyik vezető alakja az alábbit posztolta Twitteren:

Ezek szerint a kiadó dolgozik a mesterséges intelligencia által vezérelt védekezésen. Egyébként a közösség szimplán azt szeretné, ha az AI jobban helyezkedne, fogná a támadókat, de ha a közelébe érne a labda akkor ne próbáljon meg automatikusan szerelni vagy közbelépni, mert így a játékosnak szinte semmi teendője nincs a védelem irányítását tekintve. Plusz azt is el kellene felejteni, hogy minden egyes lövést blokkolni akar az AI.

chat

Nos, ha ez még nem lenne elég, akkor problémák további hadát hozták fel a játékkal kapcsolatban. A szerverek egyelőre katasztrófák, ugyanis sokan ellenfelet is alig találnak, ha pedig mérkőzést tudnak játszani a lag teljesen tönkre cseszi a játékélményt. A játékvezetőket szintén bírálják, sok esetben mikor kellene egyszerűen nem ítélnek semmit. A Kick Off glitch téma is előkerült, de a közösség tagjaiból szinte mindenféle sérelem előtört.

További válasz nem érkezett az illetékesektől, így sajnos arról sincs információ, hogy mikorra várható az új update. Szerintetek is tényleg ennyire gáz a védekezés a játékban, hogy mielőbbi változtatás szükséges?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!