Theorycrafting: Középpontban a Rastakhan Rumble-ben érkező Overkill mechanika

Theorycrafting: Középpontban a Rastakhan Rumble-ben érkező Overkill mechanika

Az HearthPwn eheti kártya készítő versenyének középpontjában az új szettben érkező mechanika áll. 

Három hét van már csak hátra a Hearthstone legújabb kiegészítőjének, a Rastakhan's Rumble-nek a megjelenéséig és nyugodtan kijelenthetjük, hogy lassan már minden csak a trollok körül forog. Szerencsére a fejlesztők nem sajnálják az időt, hogy válaszoljanak a rajongók minden kérdésére, legutóbb például arról számoltak be, mi jelentette az inspirációt a szett tervezésekor, milyen szerephez jutnak majd a kalózok, vagy visszahoznának-e új mechanikákat a rajongók kívánsága szerint. 

"Miért ne hoznánk vissza régi mechanikákat?" - Peter Whalen ismét válaszolt a kérdésekre

Még több információt tudhattunk meg a fejlesztők terveiről. Peter Whalen és Liv Breeden válaszoltak a játékosok kérdéseire!

Az már biztos, hogy a Rastakhan's Rumble-ben új kulcsszót kapnak egyes kártyák az Overkill személyében, ami tulajdonképpen akkor aktiválódik, ha a körünkben a lény vagy a fegyver legalább egy életponttal több sebzést visz be a célpontnak. A mechanika első hallásra igencsak ígéretesnek tűnik, nem csoda tehát, hogy a HearthPwn eheti egyedi kártya készítő versenyén ez kapta a főszerepet. Mivel még nem vagyunk tisztában teljes mértékben az Overkill-lel ellátott lapokkal, ezért a szervezők nagy szabadságot adtak a nevezőknek, akik be is küldtek 140 egyedi lapot a megmérettetésre. Az olvasók szavazatai alapján végül 20 kártya került a döntőbe, melyek közül néhányat kiemeltünk nektek, a többit pedig a képekre kattintva a galériánkban tudjátok megtekinteni. A versenyen egyébként ti is szavazhattok egy gyors regisztráció után a hivatalos oldalon. Érdekesség, hogy a HearthstoneTopdecks is indított nemrég egy hasonló versenyt, melyek nevezőit szintén a galériánkban tudjátok megnézni. 

Nektek egyébként melyik kártya tetszik leginkább?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Galéria

Kövess Minket!