Off-meta paklik a Blizzard ajánlásával: Odd Hunter, Midrange Warrior és egy különleges Shudderwock Shaman

Off-meta paklik a Blizzard ajánlásával: Odd Hunter, Midrange Warrior és egy különleges Shudderwock Shaman

A Blizzard ismét javasolt néhány off-meta paklit a novemberi hónapra. Mutatjuk a különlegességeket!

A Blizzard hónapról-hónapra ajánl a játékosoknak off-meta paklikat, amikkel érdemes feldobni a repetitív küzdelmeket a Standard létramászás közben. Ezúttal két változat is képes a legendre, amit 60 százalék feletti teljesítménnyel húztak be a paklik kitalálói. Mutatjuk az Odd Huntert, Midrange Warriort és a Stonetusk Boar Shudderwock Shamant!

小本’s Legend Odd Hunter

Kód: AAECAR8ErwT1BeHjAp74Ag2NAaICqAK1A+0GlwjbCf4Ml8EC3cIC68IClc4Ci+UCAA==

A játékok legjobb helye mindig az arc. Ez a mottója Rexxar leggyorsabb paklijának, ami 63 százalékos győzelmi aránnyal vágtatott végig az ázsiai szerveren és jutott el a legend rankig. Minden körben megnyomod a Hero Powert, akkor nem lehet gond, –de érdemes elkerülni az Odd Warriort mert ellene egyből megkeresheted a Concede gombot.

大白免子’s Legend Midrange Warrior

Kód: AAECAQcM0gLyBYMJ+wzTxQLCzgKf0wKc4gLN7wKm8AKO+wKggAMJHI4Fm8sCzM0C0eECnfAC0fUCnvsCs/wCAA==

Sjow már korábban bemutatta, hogy mennyire jó a Tempo Warrior, ezért nem meglepő, hogy az ázsiai szerveren a mai napig fel-feltűnik Garrosh gyorsabb változata. A rengeteg Charge és Rush garantálja, hogy a boardot uralni tudjuk, –ami többnyire elég is a győzelemhez.

Stonetusk Boar Shudderwock Shaman

Kód: AAECAaoICLIBiAX/BfgMysMCnOIC7/cC6voCC4EE4AT7Bf4F+wzHwQKVzgKmzgL70wLR4QLf6QIA

Mi lehet jobb a 4/4-es Boarnál, amit a Quest Rogue képes megidézni? Egy 15/15-ös Windfurys turbómalac! Egyszerű a taktika: használj el minden erősítést a játék során, tedd ki a vaddisznót, pakolj mellé egy Shudderwockot és páholyból nézd végig, ahogy az ártatlan malacból, vérszomjas bestia válik.

chat

Nem kell azonnal legyártani a fenti paklikat, –de néha nyugodtan szakadjatok el az unásig ismételt metadeckektől, és próbálgassatok furcsa, de működőképes koncepciókat.

Nektek tetszenek a Blizzard által javasolt paklik?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!