Legjobb paklik a Temporus Shift Tavern Brawlhoz!

Legjobb paklik a Temporus Shift Tavern Brawlhoz!

A Temporus Shifthez mutatunk négy hatékony paklit, amivel nem csak a Classic pakkot húzhatjátok be, de a napi 100 arany is összejöhet pillanatok alatt!

A heti Tavern Brawlban beépített Temporus effektet kapunk minden játékban. Ez azt jelenti, hogy az első kör után ismét a kezdő játékos következik, –ezúttal azonban már két manával. Ha a kommentekből és a saját tapasztalataimból indulok ki, a második számú játékosnak elképesztően nehéz feladata van, mivel általában rögtön két lényt kell megoldania az első két körben, és a saját asztalát nem tudja fejleszteni, amivel fenyegetné tudná a plusz Coinnal nem rendelkező ellenfelét. Mutatunk néhány kiváló paklit, amivel gyorsan és könnyedén farmolhatjátok az aranyat a Kocsma vasárnapi zárásáig!

Exodia Mage

Kód: AAECAf0EBpwC7QXsB7gI4vgCoIADDIoBqwTmBO0ElgX7DMHBApjEAtrFApbkAqbwArT8AgA=

Az első gondolatként sokakban az OTK Mage fogalmazódhat meg, ha plusz egy körből gazdálkodhatunk. Nem kell túlbonyolítani a dolgokat. Fel kell húzni az elemeket és utána jöhet a végtelen mennyiségű Fireball, az öreg Antonidas-szal és a Sorcerer’s Apprentice-ek + Molten Reflection-ök segítségével.

Healing Pain Shaman

Kód: AAECAaoIAuACsgYOM+8BgQTGBP8F4AbLB9UI9wy4zgLz5wKm8AKz9wKe/QIA

Mindössze négy lap szükséges ahhoz, hogy garantáltan győztesként kerüljünk ki a csatákból. Két Healing Rain és két Lightwarden. Egyszerű és olcsó, erősen ajánlott mindenkinek, aki gyorsan szeretne nyerni és nincs túl nagy lapkészlete, sem varázspora, hogy drágább paklit rakjon össze.

Mana Addict OTK Paladin

Kód: AAECAZ8FBvoByATPBq8H5csChPwCDAxGigHOA9wD9AX2B90K+wzYxwLt0gL57AIA

A Mana Addict nem csak a Paladinban képes meglepetéseket okozni, de Uther kezei között az olcsó buffoknak köszönhetően megszaladhat a plusz egy kör alatt annyira, hogy halálos kivégzőosztagként szolgálja a játékost.

Combo Priest

Kód: AAECAa0GAgnQ/gIOigH4AqEE5QT2B9EK0gryDPsM0cEC2MECvfMCpfUCkfsCAA==

Első körben kiteszed a nagy életerővel rendelkező minionokat, következő körben jöhet két DIvine Spirit és vagy az Inner Fire, vagy a Topsy Turvy. Egyszerű a képlet, könnyedek a győzelmek.

chat

Gyakorlatilag bármivel lehet nyerni, –ha elsőként kezded meg a mérkőzéseket, akár még Whizbang paklijaival is. A Doomsayer 100 százalékban letakarítja az asztalt, ha nincsenek Deathrattle lények, ezért minden Combo pakliba kötelező kettőt rakni belőle, hogy túléljük az agresszív paklikat. (Én egy sima Deathrattle Mech Hunterrel nyertem második próbálkozásra.)

Nektek mivel sikerült behúzni az ajándék Classic pakkot?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!