Ornn ingyen fejlesztéseire még várni kell, a Riot eltolta a változtatásait

Ornn ingyen fejlesztéseire még várni kell, a Riot eltolta a változtatásait

Tekintve viszont, hogy mekkora módosításokról van szó, nem is meglepő, hogy idő kell még hozzájuk!

A 8.23-as PBE ciklus tesztelése folyamatosan zajlik; ez a preseason frissítés, ami számos érdekességet fog elhozni nekünk majd a szurdokba. Ám Ornn beígért buffjai és módosításai nem lesznek itt, a karakter mindegyik képessége módosul valamilyen formában: van amelyik csak egy kis statisztikai extrát kap, de a passzívjának, a W-jének és az ultijának a működése például más tekintetben is módosul.

Ornn egyszer majd valószínűleg képes lesz ingyen tárgyakat kovácsolni a szövetségeseinek, a W képessége pedig visszakapja a régi megállíthatatlanságát, míg a végső képességének első szakaszában a lassítás mértéke attól függ majd, hogy a kos mekkora utat tett meg, mire elért minket. A karaktert ért változásokról részletesen ebben a cikkben olvashattok!

Ornn ingyen tárgyfejlesztéseket osztogat és újra megállíthatatlan lesz!

Aioween | 18/11/07 11:39 Ornn volt az a karakter tavaly, aki megjelenését követően annyira botrányosan gyenge volt, mint előtte nagyjából senki. A győzelmi aránya 32 és 34% körül mozgott a legtöbb szerveren. A Riot szép lassan patch-ről patch-re egyre jobban erősítette őt, míg végül eljutott arra a szintre, hogy életképessé vált.

De persze ez nem minden, Ornn kovácstudománya két extra tárggyal is bővült volna, a Frozen Fisttel és a Youmuu's Wraithblade-del, amelyek bevezetése szintén későbbre tolódik. A Riot azt mondta, hogy hosszabb teszt időre van szükség, –ami nem is csoda, hiszen elég jelentős változtatásokról beszélünk.

De persze nem ez az egyetlen újdonság a PBE-n, több karakter mozgása is változni fog majd a jövőben: Shaco, LeBlanc, Alistar, Veigar, Quinn, Viktor, Karma, Fiora vannak terítéken!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!