3 fegyver skin, jó pár felső, egy tonna emote és még sok más van úton a játékba

3 fegyver skin, jó pár felső, egy tonna emote és még sok más van úton a játékba

Az adatbányászok ismét komoly munkát végeztek, és rengeteg újdonságra bukkantak rá. 

Az elmúlt néhány hétben az adatbányászok igencsak kitettek magukért: folyamatosan szivárogtatták az infókat a PUBG még nem publikus tartalmairól. A nemrég érkezett Suicide Squad skineket is például jó előre kihalászták a fájlokból, –ráadásul az előreláthatólag decemberben érkező, Vikendi névre keresztelt havas pálya fájljai közt rábukkantak egy eddig ismeretlen jármű nyomára (ami feltételezhetően egy játékosok által is használható páncélozott teherautó lesz).

Megérkeztek a Suicide Squad skinek, ráadásul egy új jármű nyoma is felbukkant

A PUBG Corp mostanában rengeteg időt és energiát fektet a kozmetikai cuccokba.

Nos, az adatbányászok ma hajnalban ismét lecsaptak és kiszivárogtatták, hogy hamarosan számtalan újdonság vár majd ránk PUBG-ben. Első és talán a legfontosabb, hogy a fejlesztők emote-okat terveznek berakni a játékba, melyek között van léggitározás, sírás és még tánc is. A fergetegesnek ígérkező mozdulatokról készült néhány koncepciós animáció, amiket az alábbi videóban találtok. Ha tippelnünk kéne egyébként, akkor az emote-ok küldetések teljesítésével lesznek majd feloldhatóak, a skinekért azonban súlyos dollárokat kell majd fizetnünk. 

Most pedig a skinek: van itt például PUBG Korea League-es ejtőernyő, WackyJacky sapka, rózsaszín oof felirattal ellátott póló, de néhány remekül kinéző fegyver is. A skineket az alábbi képre kattintva a galériánkban tudjátok megtekinteni. 

A fegyvereket egyébként közelebbről is megtekinthetitek az alábbi videókban. 

Ezenfelül pedig előkerült egy kép is, ami állítólag Vikendit ábrázolja, viszont sok mindent bele lehet látni ebbe a felvételbe, szóval csak óvatosan vele.

Nektek egyébként hogy tetszenek ezek a skinek és emote-ok?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Galéria

Kövess Minket!