A Revolte csapata nyerte meg az MNEB CS:GO Osztályozó Kupa döntőjét

Remek küzdelmet láthattunk hazánk legjobbjaitól; reméljük jövőre is hasonlóan parázs meccsek lesznek a ligában is!

Egy gyönyörű napsütéses szombati délutánon kezdődött el az MNEB Osztályozó Kupa CS:GO döntője, ahol végül a REVOLTE és a Réseaux csapott össze azért, hogy eldöntsék: kit illet a főnyeremény és ki próbálhat szerencsét majd a bukaresti ESL verseny zárt selejtezőjében.

Mirage

Kezdetnek egy lassan már hagyományos magyar pályának mondható Mirage-al kezdtek, ahol a CT-ben remekül kezdtek Gabessonék, de a végjátékra már Koryék is felébredtek, –olyannyira, hogy még a félidőt is megcsípték, így 8-7-ről folytatódott a roppant szoros mérkőzés. Egy kisebb szünet után vissza is térhettünk a mérkőzéshez, ahol rögtön a pisztolykörben hatalmasat villant bodito, és egy könnyed 3k-val húzta be csapatának a félidő első körét.

Ezek után természetesen az iskolaköröket is bezsebelte REVOLTE, de rögtön az első fegyveres körben sikerült válaszolna a Réseaux-nak, amitől villámgyorsan újból döntetlen lett az eredmény, egészen pontosan 10-10-nél álltak a csapatok. Ezek után viszont felébredtek Gabessonék és szinte legyalulták a Réseaux-t. Olyannyira, hogy végül kört sem engedtek nekik innentől, 16-10-re behúzták a pályát.

Cache

Közel hasonlóan indult a mérkőzés, mint Mirage-on, de már az elejétől kezdve látható volt, hogy gejzmilláékat egy kicsit jobban megviselte az első pálya, mint a REVOLTE csapatát, akik megint a félidő után, ezúttal CT-ben ébredtek fel igazán. A 9-6-os, REVOLTE győzelemmel véget érő játékrész után –mint említettem– továbbra is domináltak; olyannyira, hogy szinte kérdés sem volt, hogy ki nyeri meg a párharcot.Ettől függetlenül a Réseauxnak sincs szomorkodni valója, hisz remekül játszottak, –januárban pedig megmutathatják, hogy mit is tudnak igazán egy liga rendszerben.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!