Eltűnt a Bundesliga POTM SBC, a Prime Icon 3 jutalmai pedig végleg kiborították a közösséget!

Kompenzációt ugyan minden játékos kap, tehát a befektetett kártyáit mindenki visszakapja, de valami nagyon nem akar működni az EA-nél az SBC-ket illetően.

Beszámoltunk már róla, hogy a Prime Icon 3 felhozatala ugyan tetszetős, de egyelőre senki nem tudja őket megszerezni, hiszen amilyen gyorsan megjelentek a játékban, olyan gyorsan el is tüntette őket az EA. Kiderült, hogy túlságosan olcsó és könnyen megoldható az SBC, –így sokan elkezdték újra és újra megcsinálni, ezért inkább eltávolították őket a FIFA19-ből.

Megérkeztek a legújabb ikonok és rögtön törölte is az EA őket!

A közösség először felháborodott aztán kinevette az EA a probléma miatt. Remélhetőleg minél hamarabb orvosolja a kiadó.

Az EA közben azt is tudatta a játékosokkal, hogy nem kell aggódniuk, visszakapják az SBC-kben használt játékosaikat, viszont mindenki legyen türelemmel, mert ez egy hosszabb folyamat is lehet.

Ha ez a sztori még nem lenne elég, akkor a Bundesliga hónap játékosa a Borussia Dortmund mindössze 18 éves csatára, Jadon Sancho lett. Az SBC kiadását követően viszont ezt is gyorsan eltávolították, bár az egyelőre nem világos, hogy ugyanaz volt-e a probléma, mint a Prime Icon 3 kapcsán.

Közben az EA visszapakolta a Prime Icon 3 szettet, és az eddigi követelmények mellé rakott egy ötödiket is:

A legnagyobb felháborodást az okozza, hogy a jutalmakat is csökkentette az EA, a közösség pedig nem akart hinni a szemének, hiszen igazából most már abszolút nem éri meg teljesíteni ezeket az SBC-ket. Ennek hatására több felületen is jöttek a vicces, felháborodott és gúnyos megjegyzések az EA felé, hogy ezt nagyon elszúrták és nem törődnek a vásárlóikkal, de ezekből most nem idéznék nektek. Legyen elég annyi, hogy egy poénnal igyekeztek a csalódottságukat palástolni a játékosok. Egy Sancho kompenzációs lapnak tényleg mindenki tudna örülni, figyeljétek a zászlót:


Ez a kártya csak a fikció szüleménye, a FIFA-s közösség fejéből pattant ki

Az eheti Marquee Matchup-ok során a Nemzetek Ligájában az EA-nél Csehország ellen beírták Szlovéniát, pedig valójában Szlovákia ellen játszottak. Ez a hét nem igazán megy jól a kiadónál, –szerintetek?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!