Off-metább az off-metánál: Deathrattle Control Paladin bemutató

Off-metább az off-metánál: Deathrattle Control Paladin bemutató

A Legend legmagasabb szintjeit ütik ki vele, az erőrangsorban mégis egy tier 3-as pakliként szerepel.

A Deathrattle Control Paladin egy gyengébb verziója ugyan elérhető a Whizbang által, –de itt egy erősebb, bár erősen off-meta verzió, ami merít a Magnetic mechanika és a Death Knight hős erejéből, és a kontroll irányába viszi el a játékstílust.

Néhány összetevőt természetesen lehet cserélni, így a Gluttonous Ooze, a Shrink Ray és a Nerubian Unraveler helyére mehetnek olyan lapok, mint Aldor Peacekeeper vagy a Lich King, de mivel 星辰之沙 ezzel a deckkel ütötte ki a Legend 1-et, ezért más variációkat figyelmen kívül hagynánk cikkünkben. Külön érdekesség, hogy a HSReplay tier 3-ba sorolja, –ami azt jelenti, hogy egyáltalán nem egyszerű vele a játék.

A board feletti kontrollt az Equality, a Wild Pyromancer, a Consecration és a Truesilver Champion segítségével tarthatjuk fent, de ide sorolható még a Shrink Ray, a Mossy Horror és Sunkeeper Tarim is, -azonban az utolsó három multifunkcionális. A Crystologyval 1 támadóerővel rendelkező lényeket húzhatunk fel, –tehát a két Stonehill Defender egyikét vagy a Meat Wagont. Ha a Meat Wagon meghal, akkor egy Mechano-Egget idéz maga után, és ha ebben a pillanatban Spiritsinger Umbra a páston van, –majd lehívunk egy Carnivorous Cubeot–, akkor rögtön egy Robosaurt és két Mechano-Egget kapunk.

Egyszerre támad és védekezik

Előző bekezdésünkben multifunkcionális jelzővel illettük a Shrink Ray, a Mossy Horror és Sunkeeper Tarim triót, aminek az oka, hogy megfelelő számú Mechano-Egg-gel a boardon úgy szedhetjük le az ellenséges lényeket, hogy közben még nagyobb nyomás alá helyezzük ellenfelünket. Egy-egy ilyen cserét követően nemcsak lényeitől, hanem legerősebb spelljeitől is megfoszthatjuk riválisunkat, –ráadásul Kangor's Endless Army-jával megismételhető a művelet.

Ha rendelkezésre állnak a megfelelő lapok, akkor mindenképp ajánljuk a kipróbálását, hiszen a kihíváson túl változatosságot is rejt magában, –ami az Odd Paladinról sajnos nem mondható el.

Valóban kihívás ezzel a paklival jól szerepelni? Egy egytől tízig terjedő skálán mennyit adnál a nehézségi szintjére?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!