Szurkolj Kajzoonak és Gosztonyinak! A tét a WG Fest megmérettetés!

Szurkolj Kajzoonak és Gosztonyinak! A tét a WG Fest megmérettetés!

Magyar játékosokért szoríthattok a ma esti Clan Super Cup rájátszásában!

A Clan Super Cup tétje egy moszkvai út a WG Festre, ahol a legjobb európai klán a Tornadoval száll majd szembe. Már csak négyen vannak versenyben, de a döntőt szinte egészen biztosan a Dakillzor vezette CS Army, és a FAME-ből kivált ROIDS formáció játssza majd. Az utóbbit két magyar játékos, Wagner "Kajzoo" Erik és Gosztonyi "Gosztonyi_not_on_T1LT" Barnabás is erősíti.

Kajzoo

Kajzooról már biztosan hallottatok, hiszen ő volt az egyetlen magyar játékos, aki World of Tanks világbajnokságot játszott. A brutálisan magas 5.500-hoz közelítő WN8 értékén pedig már meg sem lepődünk.

Gosztonyi_not_on_T1LT

Egy feltörekvő magyar játékos, akinek a World of Tanks e-sport megszűnésével nem sok babér jutott, ugyanakkor az utóbbi időben minden nagyobb versenyen részt vett a FAME kötelékében, és Kajzoohoz hasonlóan extrém WN8 értékeket hoz.

Nézd élőben a döntőket!

Ma este 17:00 órától startol az elődöntő, amit olyan neves játékosok elemeznek majd meghívott vendégként, mint ANIALLATOR, Mailand és still_mojo. Szurkolj a ROIDS-nak, és talán decemberben ismét magyarokért szoríthatunk a Tornado elleni megmérettetésen!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.