Hulkeinstein győzelmével zárult az MNEB Hearthstone osztályozó kupájának döntője

Hulkeinstein győzelmével zárult az MNEB Hearthstone osztályozó kupájának döntője

A LvL Up Esports játékosa Hulkeinsteint vitte el a fődíjat, az MNEB osztályozó kupájának döntőjében. Összefoglaltuk az eseményeket!

A LvL Up Esports csapat színeiben Wuncler és Hulkeinstein, a DEAC Hackers tagjaként Diaz és Sischo vívta ki magának a jogot, hogy a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság osztályozó szezonjának döntőjében összecsaphasson a PlayIT Show-n élőben a Hungexpon. A kiélezett küzdelmek végén megérdemelt győzelmet aratott Hulkeinstein, aki ezzel sorozatban a második nagy hazai versenyt húzta be. Összefoglaljuk a történéseket, és mutatjuk a győztes paklikat!

Az első mérkőzéseken Diaz Wunclerrel nézett farkasszemet, amíg a streamen Sischo és Hulkeinstein összecsapását követhettétek. A LvL Up játékosa a Malygos Druiddal szerzett két gyors győzelmet, annak ellenére, hogy elmondása szerint nem húzott jól a paklival. Sischo a Resurrect Priesttel csak szépíteni tudott, így 3-1-gyel a felső ági döntőbe jutott Hulkeinstein, ahol csapattársával kellett megküzdenie a garantált a nagydöntőért és a garantált nyereményért.

chat

Mindkét játékos a Huntert tiltotta, ezért Hulkeinsteinnél a Shaman, Druid és a Warrior maradt, amíg Wuncler a Shaman, Warrior, Warlock trióból válogathatott. Hulkeinstein az első meccsen rögtön demonstrálta, hogy a Shudderwock Shaman miért az egyik legerősebb versenypakli a jelenlegi metában. Az 1-0 után, további két győzelmet szerzett a Shamannal köszönhetően a Last Hero Standing (avagy a vesztes pakli cserél, győztes deck marad) formátumnak. Sima 3-0-val jutott a döntőbe Hulki, ezzel már biztosan 25000 forintot tehetett zsebre. Az alsó ágon Diaz és Sischo élet-halál harcot vívott, ugyanis a vesztes elbúcsúzott a további küzdelmektől. Az első kieső Sischo lett, aki a negyedik helyen zárt. Diaz mehetett tovább az alsó ágon, ahol Wuncler várta, hogy eldöntsék ki kerülhet majd be a nagydöntőbe Hulkeinstein ellenfeleként.

A DEAC Hackers és a LvL Up Esports sokszoros legend játékosa mindent beleadott, de csak egyikük örülhetett a végén. Wuncler nagyon szoros, 3-2-es sikerrel bejutott a nagydöntőbe, ahol revansot vehetett Hulkeinsteinen. A felső ági győztes 1-0-s előnyből várhatta a végső összecsapást és mindössze egy meccset engedett csapattársának. A Malygos Druid MVP formában volt az egész verseny alatt és Hulkeinstein kiváló játékkal, nagyon erős lineuppal viszonylag simán megszerezte az osztályozó kupa bajnoki címét. Ezzel 50.000 forinttal gazdagodott, és egy újabb nagy országos versenyt húzott be.

Hulkeinstein győztes paklijai

Wuncler paklijai

Diaz paklijai

Sischo paklijai

Egyelőre még a meta a december 4-én érkező Rastakhan's Rumble-ig valószínű marad a jelenlegi formájában, ezért érdemes ihletet meríteni az MNEB osztályozó kupájának döntősei által megálmodott összeállításokból. Akár a World Electronic Sports Games második HS selejtezőjéhez is választhatjátok Hulkeinstein, Wuncler, Diaz, vagy Sischo paklijait. Csonkalacikának (CsGy), a LvL Up Esports játékosának majdnem összejött az első selejtezőn a végső győzelem és ezzel a kínai 48-as döntő, de az utolsó meccsen megálljt parancsolt neki ecoo. Minden esély megvan arra, hogy a második közép-európai WESG selejtezőn még jobb helyezéssel zárjon valamelyik magyar induló. Szurkoljunk minden magyar kártyásnak a jövő hétvégi kvalifikáción!

Az MNEB osztályozó kupasorozatának döntőjét visszanézhetitek Twitchen, az E1 TV hivatalos Hearthstone Twitch csatornáján.

Nézd meg esporthuhs [HU] MNEB Hearthstone - Osztályozó Kupa Döntő című tartalmát a twitch.tv weboldalon

Gratulálunk a döntőbe jutott négy játékosnak, Sischonak, Diaznak, Wunclernek és a végső győzelmet megszerző Hulkeinsteinnek!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!