Mit fejlesszek? Ütős, ám népszerűtlen ágak!

Mit fejlesszek? Ütős, ám népszerűtlen ágak!

Ha nem a szovjet tankok felé kacsingatsz, hanem kipróbálnád az off-meta járgányokat is.

A World of Tanks legerősebb harckocsijai többnyire a szovjet fejlesztési fából kerülnek ki, mint például az Object 268 version 4, az Object 430U, a T-100 LT vagy az Object 277. Ide sorolható még az Object 907 is, ellenben ez egy CW jutalom jármű, amikkel cikkünkben nem foglalkoznánk. Nem térnénk ki olyan tankokra sem, mint a Super Conqueror, FV4005 Stage II vagy a Type 5 Heavy, mert ezekről szinte mindenki tudja, hogy a legjobbak közé tartoznak.

Off-meta tank ajánló

E-50M

Alighanem a legerősebb német tank, amivel a Leopard I és a Grille 15 a páncélzat hiánya, míg az Jagdpanzer E-100, Maus és Pzkpfw VII a mozgékonyság hiánya miatt nem vehetik fel a versenyt. Természetesen ez elsősorban randomban állja meg a helyét, hiszen az E-50M egy meglehetősen kompakt jármű. Ha mesterlövész módban használod, akkor a löveged nem hagy cserben, míg közelharcban ütközéssel hatalmasat szakíthatsz ellenfeledről.

T57 Heavy Tank

A harmadik legmagasabb DPM értékkel rendelkező tier X-es tank, amit csak az Strv 103B és a Badger előznek meg. Mindemellett táras, és lövésenként csupán 2 másodperc telik el, amit akár 340 milliméter páncélátütésű HEAT lövedékkel is kihasználhatsz. A páncélzata nem túl vastag, de a kialakítása miatt sokszor gellert kaphat rajta a lövedék.

T110E3

A tankvadász nemcsak rendkívül erős frontpáncéllal, hanem közel átüthetetlen kupolával bír, amivel a nyílt pályákon biztosan fogod majd a fejed, de ha megkapod Himmelsdorfot vagy ENSK-et, akkor nevetségesen nagy pusztítást végezhetsz az ellenfél soraiban. A 750-es alfa sebzésű ágyúdtól pedig méltán rettegnek majd ellenfeleid. Végül, de nem utolsó sorban fontos kiemelni, hogy a T110E3-hoz vezető út rögös, de a T28 nemrég kapott hatékonyabb páncélzatot, a T95 pedig sebesség buffot.

AMX 13 105

Ha van T-100 LT, akkor minden könnyű tank a sarokba állhat, de randomban egy mini-BC szerepet tölt be. Nem egyszerű jól teljesíteni vele, ugyanakkor rendkívül élvezetes, ha ráérzel. A BC ötös tárja helyett hármast kapott, és bár a lövések között ugyanannyi idő telik, mint a BC-nél, de fő töltési idő jóval kevesebb. 

Centurion AX

Ha jó toronypáncéllal rendelkező hull down képes közepes tankról van szó, akkor szinte mindenkinek az M48A5 Patton ugrik be, de a Centurion AX is hasonló kategória, ráadásul speciális HE lőszert kapott. Ha sikerül kihasználnod a 105 milliméteres átütést, akkor a legmagasabb DPM értéket préselheted ki a 480 alfa sebzésből. Abszolút ajánlott kategória.

Neked melyik a kedvenc off-meta tankod, amivel uralod a csatamezőket?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.