Új Rogue kártya és az első benyomások a tegnapi lapokról

Új Rogue kártya és az első benyomások a tegnapi lapokról

Pörögnek a Rastakhan's Rumble eseményei. Tizenöt új lapról rántották le a leplet, köztük egy új Rogue varázslatról. Értékeltünk röviden!

Kisebb technikai problémák után, de elrajtolt az első nagy kártyabemutató Stream a Blizzard hivatalos csatornáján, ahol összesen kilenc lapot mutattak be. Ehhez még jött négy új Warlock kártya a brazil Hearthstone Twitterről és még kettő egyéb forrásokból. Az első benyomások alapján vannak ígéretes lapok, –nézzük meg a tizenöt eddig ismeretlen lapot!

Raiding Party

Eddig mindenki az Even Pirate Rogue miatt volt oda, de az Oddot sem kell leírni. A kérdés, hogy milyen fegyvert akarunk felhúzni egy Pirate pakliban.

A Dragon Warrior egyelőre azért még messze nem éledt újra, de az Odd Control sárkányos deckbe egy jó leszedés lehet, gyakorlatilag egy drágább Execute-ként tarthatjuk számon.

Maradjunk annyiban, hogy a kötelező mém kártyát is megkaptuk. Deathstalker Rexxar Hero Powere megkapta a burkolt nerfet, –és ennyi.

A Discover mechanika úgy tűnik, hogy velünk marad még egy jó darabig. Legjobb esetben Boulderfist Ogre-t kaphatunk, legrosszabb esetben csak egy átlagos statokkal rendelkező tauntunk lesz. Controlba jó lehet.

Végre jó Discard kártyák! Végtelen érték a High Priestess Jeklik és Soulwarden szinergiából. Területi sebzés és taunt is érkezett. Ígéretesnek tűnik a Warlock egyelőre.

Tripla Hex az ellenfélre, tripla Unstable Evolution és egyéb buffok a saját lényekre. Tempo Evolve Shudderwock Shamanba kötelező elemnek tűnik.

Ingyenes 2/1 a második körös Hero Power mellé. Így is értelmezhető a kártya, egyelőre a potenciál elvész a sorok között.

Beast War Golem, ami esetleg csinál is valamit. Nem túl jók a kilátások vele kapcsolatban.

A Control, Odd és más változatok is profitálhatnak a Hero Power köré épülő lapokból. A "Die, Insect!" újra felhangozhat a Standard formátumban!

Nektek melyik kártya a kedvencetek?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!