Az oroszok már a PUBG-t is tankokkal játsszák!

Az oroszok már a PUBG-t is tankokkal játsszák!

Ha nem tudsz dönteni a WoT és a PUBG között, akkor vess egy pillantást erre a Battle Royale programra!

A Refight:Burning Engine egy olyan játék, amiben egyszerűen összemosták a World of Tanks és a Playerunknown's Battleground elemeit. A WoT-os garázstól kezdve a PUBG térképen át gyakorlatilag minden másolat, de a Steamről ingyenesen letölthető, és 87 értékelésből egyelőre 60%-on áll a mérlege: október 15-étől pedig bárki számára kipróbálható.

A játékmenet a megszokott Battle Royale sajátosságok szerint alakul, –azaz először ledobnak 49 másik játékossal együtt a repülőről, majd felszerelések után kutatsz az egyre szűkülő játéktéren, és mindeközben leszámolsz ellenfeleiddel. A végén természetesen itt is csak egy maradhat. A garázsban tankot választhatsz, lefestheted, –sőt a repülő belsejében meg is csodálhatod. A térkép szinte egy az egyben a PUBG-ből van átemelve, ahogy a játékon belüli interfész is. 

A galériára kattintva további 10 képet tekinthetsz meg a játékról, ami alapján eldöntheted, hogy teszel-e vele egy próbát. Nem feltétlenül tudnánk ajánlani, de ha más nem, akkor április 1-jére jó tréfa lehet, –persze csak abban az esetben, ha addig valamilyen jogi szankció nem éri, esetleg el nem felejted, hogy létezik.

Mit gondolsz, inkább WoT, vagy inkább PUBG a Refight:Burning Engine?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Galéria

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.