Az összes Counter-Strike együtt olcsóbb, mint csak a CS:GO? - itt a Steam Őszi Leárazása

Megérkezett az őszi Steam Leárazás, de Counter-Strike fronton picit félre ment a matek.

Elérkezett a Steam Őszi leárazása, újra a pénztárcánk fogja elszenvedni a több száz játékra adott akciókat. Tényleg érdemes november 27-ig szétnézni a Steamen, hiszen ilyenkor egy alapárcédulás, 60 dolláros játék árából egy egész kis gyűjteményt tudunk behúzni az Áruházból. Persze a Valve-nál is emberek dolgoznak és senki sem tévedhetetlen, így szinte minden hasonló leárazásnál csúsznak be kisebb bakik. Én emlékszem tavaly -128%-os leértékeléssel vettem meg a Fable első részének felújított változatát, de biztos ti is tudtok hasonló eseteket mondani.

Most a Counter-Strike szerelmesei kapják meg az év üzletét, ugyanis a CS complete pack -ami tartalmazza a CS:GO teljes kiadását, a CS Source-t és a CS 1.6-ot is- kevesebbe kerül, mint ha csak magát a CS:GO-t vásárolnánk meg. Nem egy egetrengető baki, valószínűleg nem is fognak változtatni rajta, egyszerűen így jött ki a matek. Persze a hülyének is megéri a complete pack, ugyanakkor ahogy inden ilyen leárazásnál lenni szokott, valószínűleg a csalók száma is meg fog ugrani az elkövetkező napokban, aki teheti nézzen meg egy-két overwatch demót naponta és segítsen kiszűrni a csalókat.

Az őszi Steam leárazás november 21 és 27 között elérhető, illetve elindult az idei Steam Díjak időszaka is, ahol akár saját kategóriákat tudtok létrehozni, decemberben pedig ti is szavazhattok a különböző jelöltekre.

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!