Egy kétszeres világbajnok igazolhat Észak-Amerikába!

Egy kétszeres világbajnok igazolhat Észak-Amerikába!

Egy újabb átigazolás, amire valószínűleg nem sokat számítottak.

Az SKT csapata három világbajnokságot nyert már. Az utóbbi időben viszont komoly gondokkal küszködött a gárda, így talán nem meglepő, hogy csak Faker és pár újonc maradt, a többiek pedig mehettek amerre láttak. Na jó, ez nyilván nem pont így van, de az tény, hogy alig maradt valaki. Felmerülhetett mindenkiben a kérdés, hogy ki hol folytatja majd? A gárda nagy része újoncokból állt ugyan, de még az SKT-nél volt péládul Bang is, a csapat volt lövésze.

Bang is már több éve volt az SKT játékosa, de most novemberben elvált az útjuk. A Riothoz közeli források szerint pedig nem csak csapatot válthat, hanem komplett régiót és Észak-Amerikába megy, azon belül is a 100 Thieves-hez. Erről az ESPN oldalán számolt az a Jacob Wolf, aki már számos átigazolást "szivárogtatott" ki idő előtt. 

Bang Faker mellett is elég nagy névnek számít, rengeteg rajongót gyűjtött az utóbbi időben, ez persze annak is köszönhető, hogy két világbajnoki első és egy világbajnoki második hellyel rendelkezik. És hogy miért pont a 100 Thieves? Ha emlékeztek még, a 100 Thieves toposa nem más, mint a szintén koreai Ssumday, aki már egy éve a szervezetnél van. Emellett nem szabad elfelejteni egy másik átigazolást sem, amit már meg is erősítettek. Ő nem más, mint Huhi, aki bár amerikai rezidensnek számít, köztudottan beszél koreaiul.

Ez a két tényező eléggé megkönnyítheti a kommunikációt a csapaton belül. Az sem utolsó, hogy az NA LCS talán egyik legjobb és legtapasztaltabb támogatója lesz mellette, aphromoo. Ezzel pedig újra összeállhat az úgynevezett Rush Hour bot lane. Ez egy meme megnevezés volt anno, amikor még a CLG-ben együtt játszott Doublelift és aphromoo, a híres film után. A meme persze a film szereplőinek származására utal, az ázsiai Jackie Chenre és az afroamerikai Chris Tuckerre.

Ami a dzsungelt illeti, egyelőre úgy tűnik, hogy AnDa, akit anno Meteos-ért cserébe kaptak az Echo Fox-tól, maradni fog, ezzel pedig teljesnek tűnik a felállás. A felső ösvényen tehát Ssumday, a dzsungelben AnDA, miden Huhi, az ADC Bang lehet, míg a támogató Aphromoo.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.