A WoT acélnővérei, avagy a legszebb gamer lányok!

A WoT acélnővérei, avagy a legszebb gamer lányok!

A legszebb gamer lányok, akik szívesen ütik el tankozással az időt.

Nem meglepő, hogy a több tonnás acélszörnyetegek gázolajszagú világa csak egy viszonylag szűk réteg számára nyújt élvezetet. Az már sokkal meghökkentőbb, hogy ennek ellenére mégis sok gamer lány van, akik szabadidejükben szívesen WoT-oznak, -és ezt nem félnek megmutatni a nagyvilágnak sem. Cikkünkben összegyűjtöttük az öt legszebb női harckocsizót.

A legszebb WoT-os lányok

Ritagamer2

Kezdjük rögtön a sort egy közismert névvel. Rita nemcsak közvetít, de saját blogját is vezeti, és persze tagja az angol Community Contributor csapatnak.

Jacqueline

Nem is olyan rég még mindenki Jacqueline-ről beszélt, aki sajátos stílusával, nyereményjátékaival és rendszeres közvetítéseivel százakat szegezett a képernyő elé. A Twitch szigorításokkal ő is eltűnt, de időközben újra felbukkant, -bár immáron jóval szolidabb megjelenéssel, mint korábban.

Assari

Az első gamer lány a listánkon, aki e-sport múlttal rendelkezik, ugyanis Assari az eSuba női World of Tanks csapatának oszlopos tagja.

TR1SS

Az oroszok között olyannyira népszerű a WoT, hogy majdnem minden második orosz streamer a gyengébbik nem képviselője. Többek között Alina Rin is tankozással kezdte, és jelenleg Satiraka Meow is hasonlóval próbálkozik. TR1SS azért érdemel helyet listánkon, mert a maga 4.235 WN8-ával nemcsak a szerver, de a világ virtuális harckocsizóinak túlnyomó részénél is jobb játékosnak számít.

Sofilein

Ritához hasonlóan a Community Contributor csapat tagja, de ő az amerikai szerveren pusztít. Izgalmas csaták, egyáltalán nem kihívó megjelenés és fenomenális hangulat.

Számodra ki a legszimpatikusabb a listánkon szereplő hölgyek közül? Esetleg kihagytuk volna kedvencedet?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.