Az európai szervert képviselné, szülei mégsem engedték el a moszkvai döntőre!

Az európai szervert képviselné, szülei mégsem engedték el a moszkvai döntőre!

Az egyik legjobbá vált, mégsem kap esélyt a bizonyításra.

A napokban lezárult a Clan Super Cup, és az is eldőlt, hogy a ROIDS képviseli majd az európai szervert a decemberben megrendezésre kerülő WG Festen, Moszkvában. Külön öröm, hogy ezúttal két magyar játékosnak is szurkolhatunk, -azaz csak szurkolhatnánk. Sajnos Gosztonyi "Gosztonyi_on_T1LT" Barnabás mégsem utazhat.

Szülei nem engedték el egyedül

Felröppent a pletyka, hogy a 17 éves magyar World of Tanks profi mégsem utazhat, mert a szülei nem engedik el egyedül. Természetesen utánajártunk, hogy mégis miről van szó, és szerencsére Gosztonyi készségesen válaszolt megkeresésünkre.

A versenyekre körülbelül 2-3 órát készültünk minden második nap, az FC természetesen többet. A csapat nagy része december 13-án utazik Moszkvába -és 13-án el tudtam volna menni Kajzooval-, de mivel 14-én szalagavatóm van, ezért nem oldható meg, hogy időben odaérjek. Két fontos dolog között kellett választanom, de talán még jövőre is lesz lehetőségem elmenni.

Megérdeklődtük azt is, hogy elképzelhető-e, hogy a szülei megváltoztatják a döntésüket, de sajnos egyáltalán nem kaptunk biztató reakciót.

A döntés végleges, nem lehet megváltoztatni.

A sajnálatos fejlemények ellenére Wagner "Kajzoo" Erikre továbbra is számíthatunk, és remélhetőleg igazán izgalmas lesz a szerverek közti leszámolás. Sok sikert kívánunk az európai együttesnek!

Egyetértetek a döntéssel? Ti is előtérbe helyeznétek a szalagavatót egy ilyen lehetőséggel szemben?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.