Összes mai lap egy helyen és egy új Shaman epic varázslat

Összes mai lap egy helyen és egy új Shaman epic varázslat

Megkaptuk a Warrior legendás Loáját és az első sárkányt. Mutatjuk a szombati nap összes leleplezett kártyáját az érkező kiegészítőből!

Lapok hullanak az égből, ezúttal is összeszedtük nektek a mai nap termését. Végre bemutatták a Warrior Loáját, kaptunk egy erős Druid varázslatot és az első sárkány is megérkezett a Rastakhan's Rumble összesen 135 lapjából. Nézzük mit tartogatott mára nekünk a Blizzard!

Big Bad Voodoo

Két manáért adhatunk egy Deathrattle-t az asztalon lévő lényünknek, ami ha meghal a saját manaköltségénél eggyel drágább random miniont idéz. Akkor effektív, ha van egy lényünk, ami épp cserélne az ellenfél lényével és arra megadjuk, de a véletlen faktor akkor is könnyedén keresztülhúzhatja a számításaink. Evenben ettől függetlenül előkerülhet ez a "rejtőzködő evolve" varázslat

Crowd Roaster

Csak miniont lehet vele sebezni, és az értékek is katasztrofálisak. Ettől függetlenül egy lassú Dragon pakliban jó leszedésként simán elférhet.

Akali, the Rhino

Nyolc manáért esetleg felhúzhatunk, egy kizárólag Rush lapot, ami kap +5/+5-öt. Nem ezt vártuk a Warrior legendás lapjától, a Charged Devilsaur sokkal jobb nála, ha mindenképp nagy testű, rohamozó lényt keresünk.

Stampending Roar

Big Beast Druidban elképesztően erős lehet, sőt Hadronox-szal is kombózható egy Taunt változatban. Hat mana az nem olcsó, de a Druidnak pont ezzel nem volt soha problémája.

Master's Call

Laphúzás a Hunternek! Ettől függetlenül, amíg nincs jó Beast változat felesleges gondolkodni abban, hogy hova is férne be ez a kártya.

Wardruid Loti

Felesleges is foglalkozni a lappal önmagában, az ördög a részletekben lakozik. Négy dinoszauruszból választhatunk, ha kijátsszuk Lotit.

A legszebb az egészben, hogy hiába flexibilis a legendás Druid lap, ha mindegyik formája egyszerűen gyenge. Nem erre volt szükséges Malfurionnak, bár kellett neki egyáltalán bármilyen erősítés a mostani lapok mellé? 

Wildban Fandral Staghelmmel azért összerakhatunk három manáért egy őrületes kreatúrát, de ez összesen két kártyába és hét manába kerül, ha a kezünkből akarjuk előcsalni a kombót.

Nektek melyik kártya a kedvencetek a mai felhozatalból?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!