Laptopokba is érkeznek a 9. generációs Intel processzorok

Laptopokba is érkeznek a 9. generációs Intel processzorok

A Lenovo legújabb laptopjainak specifikációiban feltűnt a 9. generációs Intel széria.

A 9. generációs Intel processzorok az asztali számítógépekben kiváló eredményeket produkálnak a teszteken, de a jobb teljesítményért elképesztően magas árat kérnek el a boltok.

AMD Ryzen 2. generáció vagy Intel 9. generáció: melyik a jobb processzor?

Loemifar | 18/11/02 12:45 AMD vagy Intel? Intel vagy AMD? Az örök vitakérdés, ami konfliktusokat gerjeszt már évtizedek óta a gamerek között. A tökéletes választ nem lehet megadni a kérdésre, -de összeszedtünk pár dolgot, ami segíthet a döntésben, ha most akartok új processzort vásárolni az asztali számítógépetekhez. Nézzük meg, hogy a Ryzen 2.

A PC-k után hamarosan a hordozható eszközök piacára is berobbanhatnak a még gyorsabb és még erősebb CPU-k, ha hihetünk a Lenovonak. Az Ideapad S530-13IWL több processzorral érkezik majd meg a következő évben, amik közül az I7-9550U, az I5-9250U és az I3-9130U eddig még nem szerepelt egy leírásban sem. A mostani bejáratott 8. generációs modellekkel ugyanúgy megvásárolhatjuk majd a laptopot, mint a 9. generációval. Az Intel új chipszettjei a 2019-es év, első felében már érkezhetnek hivatalosan, ezért ha valaki laptopot szeretne vásárolni játékra, vagy üzleti felhasználásra lehet jobban jár, ha kivárja ezt a néhány hónapot.

Ha a Lenovo laptopok után érdeklődtök, akkor véssétek be a naptárba a következő dátumot: 2019. január 8-11. A los-angeles-i Szórakoztató Elektronikai Kiállításon (CES) várhatóan mindent lelepleznek, amit a hordozható számítógépektől várhatunk a jövő évben.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!