Hónapok óta erre vártunk: itt van a Rastakhan's Rumble 135 lapja

135 új lappal érkezik december 4-én a Hearthstone következő kiegészítője, a Rastakhan's Rumble. Minden lapot megtaláltok a cikkben!

December 4-én élesben is kipróbálhatjuk a Rastakhan's Rumble-t, a Hearthstone tizedik kártyacsomagokkal bombázó kiegészítőjét. Lehet ellenezni, vagy támogatni ezt a stratégiát, ha hihetünk a Blizzardnak soha többé nem kapunk majd Adventure-öket, de az egyjátékos módról nem kell lemondanunk. A Rastakhan's Rumble-ban is alkalmunk lesz különleges kártyákkal és mechanikákkal találkozni, elég csak kiválasztani a "Rumble Runt". A jutalom ezúttal sem marad el, egyedi hátlap ütheti a markunkat, ha legyőztük az összes gép által irányított ellenfelet!

A kalandozáson kívül természetesen más formátumok is megújulnak: az aréna meta teljesen felborulhat a rengeteg új kártyának köszönhetően, a Casualban próbálgatni fogják az őrületes új kombókat, a Rankeden lehet, hogy sosem látott változatok veszik át az uralmat. Ha nem akartok ismeretlenül belevágni a Hearthstone legújabb fejezetébe, készüljetek fel és ismerjétek meg az összes lapot, amit a Blizzard már januárban elkezdett fejleszteni nekünk!

Kattintstatok Zul'jinra, a Rastakhan's Rumble egyetlen hőskártyájára és pöröghetnek a lapok!

Új paklik robbanhatnak be a meta élére, bevált receptek alakulhatnak át és eddig lesajnált lapokat fedezhetnek fel újra. A lehetőségek adottak, a kérdés, hogy ki lesz a legnagyobb nyertese és vesztese az új kiegészítőnek és a Rastakhan's metának.

Nektek melyik a kedvenc kártyátok?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Galéria

Kövess Minket!