A HellRaisers is ott lesz a ma induló máltai SuperNova CS:GO versenyén

A HellRaisers is ott lesz a ma induló máltai SuperNova CS:GO versenyén

Ez lesz a HellRaisers első LAN versenye a kazah H0bbit-tal.

November 29 és december 2-a között kerül megrendezésre Málta első nagyobb szabványú CS:GO versenye, mely a SuperNova CS:GO Malta névre hallgat, ahol olyan csapatok is megküzdenek a 150 ezer dolláros összdíjazásért, mint a Team Liquid, az NRG, de itt lesz a HellRaisers is, akiknek ez lesz az első LAN versenye új igazolásukkal, H0bbit-tal.

A HR a " B " csoportban kapott helyet a BIG, a TYLOO, illetve a Gambit oldalán, míg az " A " csoportban ott van a Liquid és az NRG párosa mellett a két lengyel csapat, a Team Kinguin illetve a Virtus.pro.

Érdekesség még az is a verseny kapcsán, hogy H0bbit helyére beugróként bondik érkezik majd, ráadásul abban a csoportban egymás ellen vívják majd a BO1-es nyitómérkőzésüket. A további első körös párosítások az alábbiak:

  • 10:00 - TYLOO vs BIG
  • 11:30 - NRG vs Kinguin
  • 13:00 - HellRaisers vs Gambit
  • 14:30 - Liquid vs Virtus.pro

A verseny egyébként egy sima GSL rendszerrel kerül megrendezésre, a nyitómérkőzések BO1-ek lesznek, a többi összecsapás azonban már BO3 lesz. Csütörtökön a nyitómérkőzések mellett lejátszásra kerül a győztesek mérkőzése mindkét csoportból, pénteken játszanak a csapatok a kiesés illetve az elődöntőbe jutásért, melyekre szombaton kerül majd sor. Vasárnap pedig a döntő mellett a harmadik helyért is játszhat majd két ötös.

Érdekesség még, hogy nem csak DeadFox lesz az egyedüli magyar a helyszínen, ugyanis ott lesz Lengyel " Draulon " Balázs is, aki az interjúkat fogja készíteni majd a játékosokkal. A versenyről magyar közvetítéssel is szolgálunk az alábbi csatornán.

Nézd meg esporthuCS élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!