Remekül kezdett a HellRaisers Máltán, máris a rájátszásban vannak

Remekül kezdett a HellRaisers Máltán, máris a rájátszásban vannak

Mindkét ellenfelüket könnyedén utasította maga mögé a HellRaisers a SuperNova CS:GO Máltán.

A Starladder szervezési segédletével tegnap rajtolt el a SuperNova CS:GO Málta verseny, ahol összesen nyolc csapat küzd meg a 150.000 dolláros összdíjazásért, –többek között a HellRaisers is. Két mérkőzés várt tegnap a HR-re, első ellenfelük a Gambit volt, az élet pedig egy nagyon érdekes forgatókönyvet lapozott fel, hiszen míg bondik helyett már Hobbit játszik a HR-ben, addig a Gambit pont, hogy az említett ukrán játékossal kiegészülve érkezett meg a versenyre. Különösebb fejtörést nem okozott a HellRaisers-nek a Dust2-n zajló mérkőzés, 6-9-es félidő után, tökéletes támadó oldali játékkal végül 16-9-re tudták behúzni a mérkőzést. 

A Bo1-es nyitó meccsek után már minden ütközet három pályán zajlik (ha szükséges a harmadik, döntő pálya), következő ellenfelük a TYLOO volt, ahol egy furcsa vétó után (mindkét csapat a legerősebb pályáját bannolta ki), Dust2 és Mirage pályákon el is dőlt a mérkőzés. D2-n remekül kezdett a HellRaisers, majd sikerült ugyan a TYLOO-nak felzárkóznia, sőt a második félidőben a vezetést is megszerezték, de aztán összekapta magát az ANGE1 irányította HR és 16-11-re nyerték a pályát. Mirage következett, ahol az ázsiai csapat szerezte meg a pisztolykört, majd az első néhány körben is fej-fej mellett haladtak a csapatok, aztán rákapcsolt a HR, zsinórban 8 körrel, 11-4-re zárták le az első félidőt. A térfél cserét követően sem termett sok babér a TYLOO-nak, egyetlen kört tudtak csupán behúzni, Mirage végeredménye 16-5 lett, a mérkőzést pedig a HellRaisers nyerte 2-0-ra, –így ők már biztosan ott vannak a legjobb 4 között a rájátszásban.

"Nagyon nehéz volt, talán túlságosan is stresszeltem. A régi társaim ellen játszottam és ez volt az első alkalom, hogy nemzetközi csapatban játszottam LAN-on. És persze angolul kell most kommunikáljak, sok minden nehezítette azt a meccset." - nyilatkozta Hobbit a Gambit elleni meccsről, miután picit gyengélkedett volt csapata ellen, a TYLOO-val szemben már sokkal magabiztosabb és erősebb játékot mutatott.

A kazah játékos azt is elmondta, hogy a kommunikáció még nem tökéletes, illetve furcsa számára, hogy egy az egyben bondik szerepét kell most betöltse a csapatnál. Ugyanakkor nagyon örül, hogy végre egy nemzetközi csapatban játszik, és szinte csakis ANGE1 miatt igazolt a HR-be. A mai napot pihenéssel és gyakorlással töltheti a csapat, hiszen ők már fixen a rájátszásban vannak, ellenfelük az A csoport második helyezettje lesz, –hogy pontosan melyik gárda, az majd ma este fog kiderülni.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Borítókép: HLTV.org

Kövess Minket!