"Szomorú mert remek játékos és jó barát" - markk távozik a Hyperion-ból

A csapat mérkőzéseit a Magyar Esport TV-n is láthattátok a Délkelet-európai Bajnokság során.

Az utóbbi hetekben olvashattatok is a Hyperion SEC mérkőzéseiről, illetve a legtöbbjüket láthattátok is magyar kommentárral. A selejtezőkből feljutott Hyperion csapata egész jól kezdte a Délkelet-európai Bajnokság 8. szezonjának online szakaszát, aztán jöttek a csúnya vereségek és az olyan mérkőzések amiket illendő lett volna behúzniuk, mégsem sikerült.

a SEC 8. szezonjának csapatai

A csapat végül nem jutott az online szakaszból, tegnap este pedig Herpan "markk" Márk saját Twitter oldalán jelentette be, miszerint egy időre szögre akasztja az egeret. "Remek közel fél évet töltöttem a srácokkal a Hyperion csapatánál, sok szerencsét nekik a továbbiakban! Én most egy időre visszavonulok, –legalábbis 2019 nyaráig biztos amíg lemegy a vizsgaidőszak–, de lehet, hogy örökre, majd még meglátjuk." - olvasható a bejegyzésben. 

Megkerestük Huszár "hussaR" Bencét, a csapat kapitányát, aki markk távozásának körülményeiről és a csapat jövőjéről is beszélt.

"Hát igazából az volt a szitu, hogy elég rossz volt a légkör így a SEC vége felé: sokat veszekedtünk, markk nem volt motivált és koncentrálni sem tudott. Aztán volt egy kiégős nap, ami után azt mondtuk, hogy legyen egy hét szünet, aztán meglátjuk mi lesz. Tegnap végül rájöttünk, hogy markk nem tud most a CS-re koncentrálni, így nélküle folytatjuk. Szomorú mert remek játékos és jó barát, de ez így nem működött. Ötletek vannak, próbálgatjuk hogyan lenne a legjobb, mert annak nincs sok értelme, hogy jön valaki gyorsan, aztán egy hónap múlva kiderül, hogy nem működik vele. Sentry, sebi, szarvas és krullex nevei merültek fel."

Remélhetőleg markk újra megtalálja majd motivációját a CS:GO-ban, a Hyperion pedig az új ötödik tagját.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!