Megérkezett a CS:GO Battle Royale és ingyenes lett a játék!

Megérkezett a CS:GO Battle Royale és ingyenes lett a játék!

Új láda, egy teljesen új mód, és még ingyenes is lett a CS:GO.

Sokat kellett várni rá, rengetegen már megijedtek, hogy csak egy trollkodásról van szó, de december 6-án este fél 11-kor kiderült, hogy végre itt van a legújabb Battle Royale mód, ami mellett egy új case-t is kapunk, –végül, de nem utolsó sorban pedig még ingyenessé is válik a játék. De először is mindent szépen sorjában, hisz én is ugyanannyira izgatott vagyok, mint ti lehettek.

Danger Zone, aka CS:GO Battle Royale

A Danger Zone egy pörgős Battle Royale élmény lesz számunkra, ahol a taktikai játékmenet, a skill és az alapanyagok is rengeteget fognak számítani. Egyszerre összesen 18 játékos csatlakozhat a meccshez. Találj amit csak lehet, rendeld meg amire szükséged van és készülj fel mindenre. Az egyik legfontosabb tárgyat egyértelműen a Tableted lesz, ahonnan információkat szerezhetsz a közeli ellenfelekről. A tárgyakon kívül pénzt is kell szereznünk emellett pedig egyéb speciális küldetéseken is részt kell vennünk. Ilyenek lesznek például a túszok kimentése, fontos célpontok megölése, és széfek felrobbantása.

A szállító drónok borzasztó fontosak lesznek a meccsek folyamán; kövesd az ellenfeleidét vagy őrizd meg a sajátodat. A játék ettől függetlenül a CS:GO klasszikusait is követi, így az összes pisztoly, AR, SMG megtalálható benne. Emellett viszont komoly újdonságok is lesznek, mint például a balták, kalapácsok, vagy éppen a gyógyító eszközök. A C4-ek természetesen itt is fontos szerepet töltenek be, de ezúttal egynél több is lehet majd nálunk. Az új Battle Royale-t egyedül, ketten, vagy hárman játszhatjuk barátainkkal. Limitált ideig az alábbi skint is megszerezhetjük, ha játszunk az új Danger Zone-al és van Prime-unk:

A gyakran ismételt kérdések között megemlíti a Valve, hogy egy meccs körülbelül 10 percig tart, a fegyverek ugyanúgy viselkednek, de mindenkinek 120 HP-ja van, így olyat is túlélhetnek amit amúgy a klasszikus CS:GO-ban nem tudnának. A skin megszerzéséhez, és a játékbeli fejlődéshez XP-t kell szereznünk, amit lootolással, gyilkolással vagy a speciális küldetések elvégzésével szerezhetünk meg. További részleteket ezen az oldalon találtok.

Bemutatkozik az új Danger Zone Case

17 közösség által elkészített fegyverkinézet került be ezzel az új dobozzal, amit a galériában, a képre kattintva mind megnézhettek:

Mostantól ingyenes a CS:GO

Úgy néz ki, hogy a Valve is fejet hajtott a trend előtt és azt szeretnék, hogy minél többen próbálhassák ki a Battle Royale élményt, ezért mostantól ingyenes a CS:GO mindenki számára! Természetesen a Prime rendszer megmarad, így nem kerülhetünk össze csalókkal, a kezdő, ingyenes verziót kipróbáló játékosoknak viszont lehet, hogy kemény tapasztalataik lesznek először, hisz félő, hogy hemzsegnek majd a csalók a szervereken. Reméljük ez egyáltalán nem így lesz. A Prime státuszt egyébként mostantól meg is vehetjük, ha nem szeretnénk megszerezni a 21. szintet és hozzákötni a telefonunkat egy felhasználóhoz.

Egyelőre további részleteket nem tudunk, –de a frissítés már megérkezett, így menjetek és próbáljátok ki vagy kövessétek az eseményeket Shroud csatornáján.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Galéria

Kövess Minket!