Így forgass K/DA videoklipet 70 dollárból, élő szereplőkkel - videó

Így forgass K/DA videoklipet 70 dollárból, élő szereplőkkel - videó

Sok mindent láttunk már, de ilyen minőségi thrash tartalmat ritkán lát az ember.

A K/DA kitalált bandája hatalmas sikereket ért el. Alig egy hónappal a kiadása után már több mint 100 milliós megtekintéssel rendelkezik Youtube-on, –és már rég lekörözte az első idei VB számot, a Rise-t.

Egy hónappal a megjelenés után már 100 millió fölött a K/DA - POP/STARS

Nagyot durrantott a Riot a K/DA-val, de nem ez minden idők legnépszerűbb vb zenéje.

A siker egyértelmű, a szerkesztőségben is többen ráfüggtek a zenére. A játékból Akali, Ahri, Kai'sa és Evelynn szerepel benne, míg a valóságban a (G)I-DLE, Jaira Burns és Madison Beer alkotják a bandát, ha lehet ezt annak nevezni egyáltalán. Ehhez a kliphez azonban sem nekik, sem a Riot Games-nek nem volt köze. Cosplayesek is feldolgozták a témát, de itt most még csak nem is róluk van szó. Pár kínai rajongó mindössze 500 yuanból, azaz nagyjából 70 dollárból dobták össze az alábbi zseniálisan összerakott videoklipet.

Egy bilibili nevű kínai oldalon jelent meg először az alkotás és meglepően jól utánozza le az eredeti alkotást. Az már mellékes, hogy a karaktereket alkotó emberek nem mind lányok, de ez csak még többet ad a komikum oldalára. Az effekteket is jól megcsinálták, ha valamit nem tudtak egy az egyben lemásolni, akkor azt kreatívan pótolták így gyakorlatilag képkockáról-képkockára alkották meg a KDA klipet. Érdemes mindkettőt megnézni, –akár egymás után, vagy egymással párhuzamosan–, hogy láthassuk, mennyi munkát fektettek bele.

A budget verziót ITT tekinthetitek meg, sajnos a beágyazás a különleges oldal, illetve formátum miatt nem úgy működik, ahogyan kellene.

Itt pedig az eredeti klipp:


Jó szórakozást kívánunk hozzá!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!