IS-3A változások: jöttére hat nap múlva számítsatok, pirkadatkor, kelet felől!

IS-3A változások: jöttére hat nap múlva számítsatok, pirkadatkor, kelet felől!

A fordított automata töltési mechanikával felvértezett prémium nehéz tank egy héten belül érkezik az európai szerverre.

Egyelőre a Wargaming hivatalosan nem erősítette meg, –de több, mint valószínű, hogy az 1.3-as frissítés december 13-án érkezik az európai szerverre. A frissítésről részletesen az alábbi cikkben olvashattok, -és mint bizonyára feltűnt, a patch notes utolsó soraiban megemlítjük, hogy az IS-3A megkapta a fordított automata töltési mechanikával rendelkező löveget.

Változások

DPM: 2.043 → 1.992 HP / perc

Célzási idő: 3,26 2,88 másodperc

Az IS-3A esetében úgy vélték a fejlesztők, hogy mivel jelenleg semmivel sem tud többet az IS-3-nál, ezért valamivel fel kell tuningolni. Az IS-3A így aztán kapott egy táras löveget, ami fordított automata töltési mechanizmussal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy az utolsó lövedék töltődik be a leglassabban, míg az első a leggyorsabban. Az olasz tankoknál ez épp fordítva történik, –ezért például a Progetto M35 mod 46 esetében érdemes két lövedéket a tárban hagyni, és egylövéses módban mindig megvárni, amíg a harmadik betöltődik. Ha az IS-3A-t ilyen módban használnánk, akkor a lövedéket 18 másodperc alatt töltené be a legénység, míg üres tár esetében ez csupán 12 másodperc, –azaz annyi, mint az IS-3-nál.

A power creep mindenek felett

Ha az 1.3-as frissítésben egy sima IS-3 találkozik egy IS-3A-val, akkor az IS-3 szinte minden esetben veszíteni fog. A nulladik másodpercben megtörténik a lövésváltás, majd három másodpercenként az IS-3A további két lövés visz be az IS-3-nak, amíg az tölt. A tizenkettedik másodpercben az IS-3 betölt, lő, de hat másodperccel később az IS-3A beviszi a végzetes lövést.

Idő IS-3 lövés IS-3A lövés IS-3 HP IS-3A HP
0. másodperc 1 1 1.110 1.110
3. másodperc - 1 720 1.110
6. másodperc - 1 330 1.110
12. másodperc 1 - 330 720
18. másodperc - 1 -60 720

Megvehető lesz az IS-3A?

Egyelőre nem tervezik, hogy megvásárolhatóvá teszik az IS-3A-t, de a tank tulajdonosai megkapják az automata töltési rendszerrel ellátottat. Az eredeti harckocsin lévő felszerelések a garázsba kerülnek, de a legénység marad, amilyen volt.

Neked hogy tetszik az új IS-3A? Valóban power creep lesz, vagy feleslegesen ettől tartani?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.