Új svéd prémium közepes harckocsi: Lansen C

Új svéd prémium közepes harckocsi: Lansen C

A szuperteszt szerverre ma gurult be egy új prémium svéd közepes tank, a Lansen C.

Egy új kihívó érkezett a szupertesztre. A svéd prémium közepes tank igazán kimagasló fajlagos teljesítményével (28,4 lóerő / tonna) és 50 km / órás végsebességével száguld végig a harctereken. Talán még ennél is jobb hír, hogy sebességét bármilyen talajtípuson megőrzi, -bár egyelőre nem tudjuk, hogy ez azt jelenti-e, hogy mindhárom talajellenállási értéke megegyezik. A 10,5 centiméteres főfegyverzet 320-as alfája túl jó egy tier VIII-as közepes tanknak, ezért a szórással és a célzási paraméterekkel kompenzálták a nagy hatótávolságból leadott hatékony lövéseknek. A páncélzata már kevésbé kimagasló, így a csatákban inkább a mozgékonyságára és a -10 fokos lövegsüllyedésére támaszkodhat.

Továbbá a Lansen C egy olyan jármű, ami elsőként indulhat meg a kulcspozíciókért, és derítheti fel az ellenséges egységeket, ugyanakkor egy az egy elleni harcokban könnyen alulmaradhat.

Képek a harckocsi kezdetleges modelljéről

Tekints meg további fotókat a Lansen C-ről a galériánkban!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Galéria

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.