Elérhető a havas pálya PC-n, valamint már PS4-en is játszható a játék

Végre játszhatunk PS4-en (igaz korlátozott módban) a PUBG-vel, valamint megérkezett Vikendi végre a teszt szerverre!

A PUBG Corp. nagyon igyekszik most mindent megtenni azért, hogy visszacsábítsa a rajongókat a játékukba. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy megérkezett a Teszt szerverre a mindenki által nagyon várt Vikendi pálya.

Adatbányászat: Temérdek új skin, Vikendi minimap, továbbá új járművek a láthatáron!

A PUBG adatbányászai ismét rengeteg újdonságot varázsoltak elő.

Ezenfelül pedig a konzolosok is örülhetnek, ugyanis PlayStation4-en már –korlátozott módban ugyan–, de játszható a a PUBG EU szervereken. 

Egy hangulatos és félig meddig "vicces" kis intróval készültek a fejlesztők számunkra, ezzel beharangozva az új pályát. Kipróbálhatjuk, hogy milyen is lett a pálya, az új autók illetve a lábnyomok amik megmaradnak a hóban. Viszont aki nem akar teszt szerveren játszani annak sem kell sokat várni, hisz December 19-én élesítésre kerül a havas pálya a rendes szervereken is. XBOX/PS4 konzol platformokra pedig majd csak januárban érkezik majd. Addig is némi kedvcsináló kép a pályához.

PlayStation4 hívők pedig örülhetnek, ugyanis pár órája már TPP SQUAD módban játszható a játék. A fejlesztők úgy néz ki fokozatosan akarják az összes módot feloldani, de addig is legalább így kipróbálhatjuk PS4-en. A mapok ugyanúgy megmaradtak (Erangel, Miramar, Sanhok) illetve a Training Mode is megtalálható benne, azonban mellékeltek egy "Trófea Listát" is ami bizony a reward-okat tartalmazza. Feladatokat teljesítve összesen 1050 trófeát szerezhetünk meg, amik különböző kategóriákra vannak bontva (bronz, ezüst és arany). Amint az a játékos amelyik megszerezte mindegyiket, az illető bizony nyereményre számíthat, méghozzá egy platinum trófeára aminek a neve "I BEAT PUBG" (Megvertem vagy inkább talán ebben a formában végigvittem a PUBG-t). "Véleményem szerint az illető más fajta jutalomra is számíthat pl.: skinekre."

Ha ez sem volt elég ahhoz, hogy megvedd PS4-re a játékot akkor még egy plusz dologgal kedveskednek fejlesztők. Ugyanis aki megveszi a "Starter Pack"-et az egy új skinnel gazdagodik, valamint 1000 BP ponttal. Legalábbis eddig így volt, most azonban ez még +500 BP a jutalma annak, aki előfizet a játékra!

Kíváncsian várjuk, hogy milyen a havas pálya, valamint mennyire élvezhető a játék PS4 platformon. Véleményeteket, észrevételeiteket írjátok le kommentbe, mert kíváncsiak vagyunk arra, ti hogy látjátok az egészet!

Aki esetleg élő adásban szeretné látni, hogy milyen is a pálya, az megteheti nálam!:
https://www.twitch.tv/anazryel

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!