95 RW Messi és 94 CAM Neymar; megérkezett a TOTGS!

95 RW Messi és 94 CAM Neymar; megérkezett a TOTGS!

Eljött a pillanat: íme a BL és az EL csoportkörének legjobbjai!

Ahogyan azt már megszokhattuk, a Bajnokok Ligája és Európa Liga csoportkörét követően megkaptuk ennek a résznek a legjobb csapatát. A Team of the Group Stage elég ütősre sikeredett, –nézzük is meg, kik kaptak helyet a legjobbak között!

Tovább nerfelték a Finesse Shotot és az egyik csel is finomodik

Egyre másra jönnek a módosítások, igyekszik a lehető legjátszhatóbbá varázsolni a FIFA19-et az EA, –de vajon tényleg a jó irányba haladnak-e?

Láttunk szebbnél szebb megmozdulásokat a legrangosabb európai kupasorozatban, –viszont egy kis érdekesség, hogy mindössze egyetlen egy Real Madrid játékos került be a keretbe, plusz Cristiano Ronaldo sem fért be a legjobbak közé. 

A támadósort Griezmann és Lewandowski vezeti, mögöttük a középpályán Messi-t, Fekir-t, Neymar-t, Eriksen-t és Rakitic-et találjuk. A védelem két középső védője Hummels és Coulibaly, valamint bal szélen Jordi Alba kapott helyet. A kapuban nem történt nagyobb meglepetés, a többször is csapatát megmentő spanyol De Gea került be a kezdőcsapatba. Azért a kispad sem gyenge, ugyanis olyan nevek, mint Dybala és Bale is itt kapott helyet. Ahogyan korábban említettem az Európa Ligából is kiválasztották a legjobbakat, Sokratis, Lo Celso, Loftus-Cheek, Dabbur, Havertz és Tsygankov személyében.

Ti kit szeretnétek a csapatotokban látni?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!