Többszázezer forintnyi FIFA pont elköltése után kellene fix TOTGS kártyát kapnunk

Többszázezer forintnyi FIFA pont elköltése után kellene fix TOTGS kártyát kapnunk

Ha nem vagyunk szerencsések, akkor nagyon kicsi az esélyünk egy TOTGS játékost nyitni.

Ahogyan arról tegnap már beszámoltunk, megérkeztek a Team of the Group Stage kártyák a FIFA19 világába. Ezzel együtt persze a közösség is eléggé felháborodott, ugyanis nagyon kevés esélyünk van nyitni egy ilyen speciális kártyát a csomagokból. Amióta az EA az idei játékban nyilvánosságra hozta, hogy milyen esélyeink vannak jobb kártyákat nyitni, azóta viszonylag könnyedén kiszámolhatjuk, hogy KÖRÜLBELÜL mennyi bontás után kapunk egy jó kártyát. 

95 RW Messi és 94 CAM Neymar; megérkezett a TOTGS!

Eljött a pillanat, íme a BL és az EL csoportkörének legjobbjai!

Még mielőtt részletesebben elmerülnénk a témában, szeretném megjegyezni, hogy természetesen ez csak egy támpont, nem feltétlen ennyi csomag kinyitása után kapunk TOTGS játékost. Ha valakinek óriási szerencséje van, akkor akár már 5 pack után is megkaphatja bármelyik BL vagy EL kártyát. 

Az alábbi képen jól látható, hogy mekkora esélyeink vannak. Már egy 90+-os kártyáért imádkoznunk kell, de a két speciális lap szinte elérhetetlennek tűnik.

Egy reddit felhasználó most egy kicsit utánanézett a dolgoknak, hogyha csak az EA által megadott számokra hagyatkozunk, akkor hány bontás után kellene FIX TOTGS kártyát kapnunk. Természetesen ennél részletesebben is felkutathatnánk a témát, de maradjunk a viszonylag egyszerűbb képleteknél. Az Ultimate Pack esélyeit fentebb láthatjuk és ahhoz, hogy egy biztos BL TOTGS kártyát kapjunk, TÖBB MINT 51 Ultimate Packot kell kinyitnunk.

Hogy mit is jelent ez valójában? Egy Ultimate Pack 2500 FIFA pontba kerül. Úgyhogy ahhoz, hogy kitudjunk nyitni 51 Ultimate csomagot, ahhoz 127500 pontot kell feltöltenünk. Ez azt jelenti, hogy tízszer kell feltöltenünk 12000 pontot, majd egyszer 4600-at, végül pedig kétszer 1600 pontot. Tízszer 100 euró, egyszer 40 euró, majd kétszer 15 euró, ez összesen 1070 euró, ami átszámítva 345 ezer HUF. 

Eléggé nagy számok ezek, de ahogyan azt már fentebb is említettem, ez csak elméleti síkon működik így, de akkor is durva, hogy mennyire kevés esélyünk van egy TOTGS játékost bontani.

Nektek esetleg sikerült már BL vagy EL kártyát nyitni? Ha igen, jöhetnek kommentbe a képek!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!