Uralják a 10. CW szezon döntőjét a magyarok!

Uralják a 10. CW szezon döntőjét a magyarok!

Nagyot mentek a magyarok a tegnapi 10. CW szezon negyeddöntőben!

Padlógázzal dübörög a 10. CW szezon bajnokság, aminek negyeddöntőit tegnap játszotta le a legjobb nyolc európai együttes. A magyar játékos pedig egyenesen letarolták a mezőnyt! 

A kizárólag magyar játékosokból álló TRIGG 4:1-re nyert a NOMI ellen a felső ágon, míg az alsón a két magyar játékossal, Wagner "Kajzoo" Erikkel és Gosztonyi "Gosztonyi_not_on_T1LT" Barnabással felálló ROIDS szintén 4:1-es győzelemmel jutott tovább az elődöntőbe. A csapatok mérkőzéseit a fenti felvételen nézhetitek vissza angol kommentárral.

Szurkolj a TRIGG-nek és a ROIDS-nek a döntőkben!

A TRIGG az elődöntőben a Dakillzor vezetésével megerősödött CSA-val találkozik, a ROIDS ellenfele pedig a Clan Scuffle vereségért revansot követelő GX lesz. Egészen biztosan ádáz harcokba torkollnak majd az összecsapások, -és ami a legszebb, hogy esélyes, hogy a két magyar érdekeltségű csapat is döntőzzön.

 

Az elődöntő ma délután 16:00 órától kezdődik a TRIGG és CSA mérkőzéssel, majd ezt követően 15 percre rá a ROIDS és GX meccsel folytatódik.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.