Az éj sötét és tele van iszonyattal: Secret Odd Mage bemutató

Az éj sötét és tele van iszonyattal: Secret Odd Mage bemutató

A várva várt Odd Mage Legend képes agresszív variánsa a pörgős meccsek kedvelőinek.

Legújabb paklibemutatónk célkeresztjében egy Secret Odd Mage variáns áll, amivel agresszív és egyben tempós játékkal kerekedhetsz ellenfeled fölé. A deck értelemszerűen Baku the Mooneater köré épült páratlan pakli, ami a Hero Powerben és az új Legendary kártyában, Jan'alai, the Dragonhawkban rejlő erőt szeretné kiaknázni.

Yulsic's Rastakhan Secret Odd Mage

Kód: AAECAf0EBnHu9gLR4QKvBKiHA574Agy0BM2JA4vlAuvCAp4BvfoC++wCj9MC7AWkhwPP8gKeBQA=

A Secret Odd Mage talán eddigi legjobb formáját mutatja az új kiegészítőben, hiszen a már említett Loa mellett két másik Rastakhan lap is beférkőzött az összeállításba. A pakli ütős, gyors és a felkészületlen ellenfelet abszolút váratlanul éri, -hiszen egy Odd Mage esetében a legtöbben sokkal inkább a kontroll típus ellen készülnek.

A lapok szerepe

A két támadó varázslat, azaz az Arcane Missiles és a Cinderstorm kettős szerepet töltenek be. Egyrészt a Black Cat által kapott többlet sebzéssel mehetünk vele közvetlenül arcra, de más aggro, esetleg midrange paklik ellen tisztogatásra sem utolsóak. Az egy manás minionok, mint a Dire Mole, a Firefly és a Secret Keeper segíthetnek a korai szakaszban a board megtartásában, a Fungalmancerrel kedvezők cserék végrehajtásában, sőt Stargazer Luna mellett a Firefly Battlecry effektjét okosan kihasználva a laphúzásban is.

A Black Cat, Stargazer Luna és a Pyromaniac a természetesen a lapokat pörgethetik meg, de a valódi szépség a Daring Fire-Eater és a Clockwork Automaton között jön létre. A szinergia lehetővé teszi, hogy kilenc manából két Daring Fire-Eater és egy Clockwork Automaton tizenkettőre növeljük a hősképesség sebzését.

Befejező kombók

A befejezők kombók közül egyet már említettünk, ami a Daring Fire-Eaterrel és a Clockword Automatonnal érhető el, és 9 manából 12-t üthetünk ellenfelünk arcába. Második lehetőségképp a Jan'alai, the Dragonhawk által leidézett Ragnaros üthet nyolcat, a Daring Fire-Eaterrel felerősített Hero Power további négyet, azaz összesen 12-t az arcba. Ha mind a négy spell kéznél van, nincs a páston lény, akkor tíz manából 18 sebzést vihetünk be, –ha a hősképességet is ellőjük. Végül pedig, –ha van két lényünk a boardon, és nincs útban taunt–, akkor a Fungalmancerrel plusz négy, Leeroy Jenkins-szel plusz hat sebzést vihetünk be, ami a lényeink támadóértékén kívül további tíz sebzést ad.

Bár a deck a régi Mana Wyrmmel lehetne igazán meghatározó a metában, –de így is kompetitív és szórakoztató, ezért ajánlanánk minden aggro kedvelő mesekártyázónak.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!